Achieving Sustainable Production of Milk Volume 1
- Milk Composition, Genetics and Breeding
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 360
- Udgivet:
- 31. marts 2017
- Størrelse:
- 238x161x26 mm.
- Vægt:
- 700 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Achieving Sustainable Production of Milk Volume 1
This book provides a detailed review of current research on key components and quality traits of milk as well as ways of measuring milk quality. It then discusses genetic factors affecting these traits and how they can be used to improve breeding of dairy cows.
Brugerbedømmelser af Achieving Sustainable Production of Milk Volume 1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Achieving Sustainable Production of Milk Volume 1 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621