Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1
- Safety and Quality
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 430
- Udgivet:
- 21. marts 2017
- Størrelse:
- 160x236x30 mm.
- Vægt:
- 784 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1
This collection begins by looking at egg composition and chemistry. This provides a foundation for discussing pathogenic contamination of eggs and methods for its prevention, detection and control. The book concludes by assessing factors affecting egg appearance, shelf-life, nutritional value and other quality traits.
Brugerbedømmelser af Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Achieving Sustainable Production of Eggs Volume 1 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621