Achieving Sustainable Cultivation of Coffee
- Breeding and Quality Traits
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 410
- Udgivet:
- 9. januar 2018
- Størrelse:
- 159x235x29 mm.
- Vægt:
- 758 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Achieving Sustainable Cultivation of Coffee
Coffee is one of the most widely-traded commodities in the world. This volume summarises research addressing key challenges in coffee cultivation, including genetic diversity and breeding improved varieties. Other chapters discuss how to measure and improve quality traits.
Brugerbedømmelser af Achieving Sustainable Cultivation of Coffee
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Achieving Sustainable Cultivation of Coffee findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621