A Treatise On The Art Of Making Wine From Native Fruits: Exhibiting The Chemical Principles Upon Which The Art Of Wine Making Depends
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 124
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x7x234 mm.
- Vægt:
- 186 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af A Treatise On The Art Of Making Wine From Native Fruits: Exhibiting The Chemical Principles Upon Which The Art Of Wine Making Depends
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Treatise On The Art Of Making Wine From Native Fruits: Exhibiting The Chemical Principles Upon Which The Art Of Wine Making Depends findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Spiritus og drikke
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer