A treatise on the art of making good wholesome bread of wheat, oats, rye, barley and other farinaceous grains
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 156
- Udgivet:
- 20. september 2023
- Størrelse:
- 148x12x210 mm.
- Vægt:
- 236 g.
- 2-3 uger.
- 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A treatise on the art of making good wholesome bread of wheat, oats, rye, barley and other farinaceous grains
Reproduction of the original. The publishing house Megali specialises in reproducing historical works in large print to make reading easier for people with impaired vision.
Brugerbedømmelser af A treatise on the art of making good wholesome bread of wheat, oats, rye, barley and other farinaceous grains
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A treatise on the art of making good wholesome bread of wheat, oats, rye, barley and other farinaceous grains findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621