A Savory History of Arkansas Delta Food
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 130
- Udgivet:
- 14. maj 2013
- Størrelse:
- 152x10x229 mm.
- Vægt:
- 345 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Savory History of Arkansas Delta Food
Up and down the Arkansas Delta, food tells a story. Whether the time Bill Clinton nearly died on the way to a coon dinner or the connections made over biscuits and gravy or the more common chicken and dumpling feuds, the area is no stranger to history. One of America's last frontiers, it was settled in the late nineteenth century by a rough-and-tumble collection of timber men, sharecroppers and entrepreneurs from all over the world who embraced the traditional foodways and added their own twists. Today, the Arkansas Delta is the nation's largest producer of rice and adds other crops like catfish and sweet potatoes. Join author Cindy Grisham for this delicious look into Delta cuisine.
Brugerbedømmelser af A Savory History of Arkansas Delta Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Savory History of Arkansas Delta Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621