A Revolution in Eating
- How the Quest for Food Shaped America
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 400
- Udgivet:
- 1. juni 2005
- Størrelse:
- 302x162x33 mm.
- Vægt:
- 770 g.
- 8-11 hverdage.
- 3. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Revolution in Eating
Sugar, pork, beer, corn, cider, and hoppin' John all became staples in the diet of colonial America. The ways Americans cultivated and prepared food and the values they attributed to it played an important role in shaping the identity of the newborn nation. This work covers the culinary attitudes, tastes, and techniques in colonial America.
Brugerbedømmelser af A Revolution in Eating
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Revolution in Eating findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621