A New Way to Bake
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 253
- Udgivet:
- 19. september 2023
- Størrelse:
- 179x29x253 mm.
- Vægt:
- 983 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A New Way to Bake
Chef Philip Khoury has delved deep into patisserie in an attempt to make desserts that are ?cleaner', and that present finer flavours and textures. Philip transforms the traditional building blocks of baking by only using natural, plant-based ingredients. Recipes are broken down into digestible steps, with explanations as to why steps are important
Brugerbedømmelser af A New Way to Bake
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A New Way to Bake findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Kogebøger
- Mad og drikke > Brød og kager
- Sprog og lingvistik
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Vegetarisk madlavning
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer > Kogebøger: desserter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer > Kogebøger: bagning, brød og kager > Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621