A Laboratory Manual of Food Analysis
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 174
- Udgivet:
- 30. juni 2016
- Størrelse:
- 247x158x10 mm.
- Vægt:
- 216 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Laboratory Manual of Food Analysis
Provides students with guidance in performing food analysis experiments, analysing data and reporting their findings. It covers the basic principles of analytical procedures and techniques commonly used to provide information about the chemical composition, structure and physical properties of food materials.
Brugerbedømmelser af A Laboratory Manual of Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Laboratory Manual of Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621