De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om A History of Food

The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this classic history.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781405181198
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 784
  • Udgivet:
  • 17. oktober 2008
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 178x254x40 mm.
  • Vægt:
  • 1592 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af A History of Food

The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this classic history.

Brugerbedømmelser af A History of Food



Find lignende bøger
Bogen A History of Food findes i følgende kategorier: