A History and Description of Modern Wines
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 456
- Udgivet:
- 25. juli 2008
- Størrelse:
- 152x27x229 mm.
- Vægt:
- 735 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A History and Description of Modern Wines
This 1860 work by Cyrus Redding gives an historical overview of wines and wine making, and provides a description of the wines available from various countries, at the time of the book's publication.
Brugerbedømmelser af A History and Description of Modern Wines
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A History and Description of Modern Wines findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621