A Handbook for Food Techno's
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 780
- Udgivet:
- 15. januar 2013
- Størrelse:
- 51x191x235 mm.
- Vægt:
- 1730 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Handbook for Food Techno's
Book of combination of basic concepts, scientific depth with practical usefulness, the book carries information on: product and process development, production, quality assurance and quality control food production, processing, food chemistry, food and industrial microbiology, food process engineering food trade and business management, food additives, food preservation, food spoilage food packaging, food labeling, food legislations and regulations. It also assembles the information on food biotechnology, functional foods and nutraceuticals and top food and beverage companies in the world.
Brugerbedømmelser af A Handbook for Food Techno's
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Handbook for Food Techno's findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621