Open-faced sandwiches - Smørrebrød - is to the Danes what pasta is to the Italians. It's their national dish and when made at festive occa- sions almost a piece of art.
This book will take you through the entire process of making smørre-
brød like the Danes do it with descriptive photos and a total list of
ingredients.
The book includes a chapter on Danish street food and will in addi-
tion also show you how to make the world famous danish pastry.
A guide to Smørrebrød
- 2. Edition
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 136
- Udgivet:
- 21. november 2023
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 148x210x9 mm.
- Vægt:
- 208 g.
- 2-4 uger.
- 16. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A guide to Smørrebrød
Brugerbedømmelser af A guide to Smørrebrød
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A guide to Smørrebrød findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621