A Guide to Modern Cookery
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 902
- Udgivet:
- 6. juni 2013
- Størrelse:
- 245x175x54 mm.
- Vægt:
- 1540 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Guide to Modern Cookery
Georges Auguste Escoffier (1846-1935) distinguished himself as an innovative and imaginative chef in the late nineteenth and early twentieth centuries, notably in London's Savoy and Carlton hotels. Reissued here in its 1907 English translation, his influential textbook on haute cuisine was first published in French in 1903.
Brugerbedømmelser af A Guide to Modern Cookery
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Guide to Modern Cookery findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621