A Geography of Digestion
- Biotechnology and the Kellogg Cereal Enterprise
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 25. oktober 2016
- Størrelse:
- 229x153x2 mm.
- Vægt:
- 336 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Geography of Digestion
Asking his readers to think about mapping the processes and locations of digestion, the author moves outward from the stomach to the sanitarium and through the landscape, clarifying the relationship between food, body, and environment at a crucial moment in the emergence of American health food sensibilities.
Brugerbedømmelser af A Geography of Digestion
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Geography of Digestion findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621