A Field Guide to Cheese
- How to Select, Enjoy, And Pair The World's Best Cheeses
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 15. september 2020
- Størrelse:
- 190x245x20 mm.
- Vægt:
- 804 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Field Guide to Cheese
The ultimate cheese compendium--the only illustrated cheese guide on the market--with profiles of more than 400 cheeses from around the world, maps of their production, and guides for the perfect pairings.
Brugerbedømmelser af A Field Guide to Cheese
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Field Guide to Cheese findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621