A Cultural History of Food in the Renaissance
indgår i The Cultural Histories Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 19. november 2015
- Størrelse:
- 170x245x14 mm.
- Vægt:
- 452 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af A Cultural History of Food in the Renaissance
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Cultural History of Food in the Renaissance findes i følgende kategorier: