A Culinary History of Kentucky: Burgoo, Beer Cheese and Goetta
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 1. april 2014
- Størrelse:
- 152x13x226 mm.
- Vægt:
- 272 g.
- 8-11 hverdage.
- 19. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Culinary History of Kentucky: Burgoo, Beer Cheese and Goetta
Pull up a chair to the kitchen table and enjoy a delicious adventure through Bluegrass food history. Kentucky's cuisine can be traced back to Cherokee, Irish, Scottish, English and German roots, among others. A typical Kentucky meal might have the standar
Brugerbedømmelser af A Culinary History of Kentucky: Burgoo, Beer Cheese and Goetta
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Culinary History of Kentucky: Burgoo, Beer Cheese and Goetta findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund > Lokalhistorie
- Mad og drikke > Kogebøger
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie > Amerikansk historie
- Historie og arkæologi > Historie > Historie: specielle begivenheder og emner > Socialhistorie og kulturhistorie
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener
- Livsstil, hobby og fritid > Lokalhistorie og slægtshistorie > Lokalhistorie
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621