De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More

Bag om A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More

Iowa's delectable cuisine is quintessentially midwestern, grounded in its rich farming heritage and spiced with diverse ethnic influences. Classics like fresh sweet corn and breaded pork tenderloins are found on menus and in home kitchens across the state

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781467136327
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 1. august 2016
  • Størrelse:
  • 152x13x226 mm.
  • Vægt:
  • 408 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 11. februar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More

Iowa's delectable cuisine is quintessentially midwestern, grounded in its rich farming heritage and spiced with diverse ethnic influences. Classics like fresh sweet corn and breaded pork tenderloins are found on menus and in home kitchens across the state

Brugerbedømmelser af A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More



Find lignende bøger
Bogen A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More findes i følgende kategorier: