A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 1. august 2016
- Størrelse:
- 152x13x226 mm.
- Vægt:
- 408 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More
Iowa's delectable cuisine is quintessentially midwestern, grounded in its rich farming heritage and spiced with diverse ethnic influences. Classics like fresh sweet corn and breaded pork tenderloins are found on menus and in home kitchens across the state
Brugerbedømmelser af A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Culinary History of Iowa: Sweet Corn, Pork Tenderloins, Maid-Rites & More findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621