De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

A Book of Mediterranean Food

Bag om A Book of Mediterranean Food

Based on a collection of recipes that the author made while living in France, Italy, the Greek islands and Egypt, the author gives us hearty pasta and polenta dishes from Italy; aromatic and tangy salads from Turkey and Greece; and tasty seafood and saffron dishes from Spain.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780140273281
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 240
  • Udgivet:
  • 28. maj 1998
  • Størrelse:
  • 198x128x17 mm.
  • Vægt:
  • 172 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af A Book of Mediterranean Food

Based on a collection of recipes that the author made while living in France, Italy, the Greek islands and Egypt, the author gives us hearty pasta and polenta dishes from Italy; aromatic and tangy salads from Turkey and Greece; and tasty seafood and saffron dishes from Spain.

Brugerbedømmelser af A Book of Mediterranean Food



Find lignende bøger
Bogen A Book of Mediterranean Food findes i følgende kategorier: