A Book of Mediterranean Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 28. maj 1998
- Størrelse:
- 198x128x17 mm.
- Vægt:
- 172 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af A Book of Mediterranean Food
Based on a collection of recipes that the author made while living in France, Italy, the Greek islands and Egypt, the author gives us hearty pasta and polenta dishes from Italy; aromatic and tangy salads from Turkey and Greece; and tasty seafood and saffron dishes from Spain.
Brugerbedømmelser af A Book of Mediterranean Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Book of Mediterranean Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621