千层面可能是最古老的面食形式之一。古罗马人吃一种被称为""或""的菜,据信它与今天的 烤宽面条)相似。这是一张由小麦粉制成的薄面团,在烤箱中烘烤或直接在火上烘烤。一些食品历史学家认为这种意大利面更古老,声称这个词最初来自古希腊词 ,是罗马人"借来的"。在这两种情况下,最初的词都是指烹饪锅,最终这道菜以准备它的"锅"命名。
在中世纪,烤宽面条变得如此普遍,以至于许多意大利诗人和作家在他们的著作中提到了它。中世纪以来的许多食谱都描述了一种更像我们今天所知的菜肴,它有一层层的意大利面片,中间夹着肉和/或奶酪。然而,直到 1800 年左右西红柿开始在意大利烹饪中使用,千层面才开始看起来更像我们许多人称之为"千层面"的菜肴
真正的意大利千层面和意大利面食谱
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 232
- Udgivet:
- 7. oktober 2022
- Størrelse:
- 152x229x12 mm.
- Vægt:
- 318 g.
- 2-3 uger.
- 23. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af 真正的意大利千层面和意大利面食谱
Brugerbedømmelser af 真正的意大利千层面和意大利面食谱
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 真正的意大利千层面和意大利面食谱 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621