低脂饮食是一种限制脂肪的饮食,通常也限制饱和脂肪 和胆固醇。
低脂饮食旨在减少心脏病和肥胖等疾病的发 生。对于减肥,它们的表现类似于低碳水化合物饮食, 因为大量营养素的组成并不能决定减肥的成功。脂肪每 克提供九卡路里,而碳水化合物和蛋白质每克提供四卡 路里。
医学研究所建议将脂肪摄入量限制在总热量的 35% 以内,以控制饱和脂肪的摄入量。 虽然脂肪是一个人饮食的重要组成部分,但也有"好脂 肪" " " 和 坏脂肪 之分。了解差异可以帮助一个人对他们 的膳食做出明智的选择。 如果您遵循健康、均衡的饮食习惯,通常没有必要限制 脂肪摄入量。然而,在某些情况下,限制饮食中的脂肪 可能是有益的。
例如,如果您正在从胆囊手术中恢复或患有胆囊或胰腺 疾病,建议您进行低脂饮食。 低脂饮食还可以预防胃灼热、减轻体重和改善胆固醇。
基本的低脂食谱
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 190
- Udgivet:
- 16. august 2022
- Størrelse:
- 152x229x10 mm.
- Vægt:
- 263 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af 基本的低脂食谱
Brugerbedømmelser af 基本的低脂食谱
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 基本的低脂食谱 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621