一般來說,餡餅是一種烘焙食品,由糕點底料組成,並填充甜味或鹹味的東西。
現在的撻大多偏甜,比如檸檬酥皮撻和葡式蛋撻。然而,某些類型的鹹味餡餅(例如乳蛋餅)也常見於麵包店和咖啡館。
蛋撻一般是先將各個部件分開製作,然後再組裝起來。第一步通常是創建外殼。然後在餅皮中填入您選擇的餡料,其中一些餡料與餅皮一起烘烤或簡單地放置冷卻。
在家製作餡餅和餡餅的終極書籍
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 19. september 2023
- Størrelse:
- 152x229x13 mm.
- Vægt:
- 322 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af 在家製作餡餅和餡餅的終極書籍
Brugerbedømmelser af 在家製作餡餅和餡餅的終極書籍
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 在家製作餡餅和餡餅的終極書籍 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621