用於製作新鮮意大利面的成分是麵粉和雞蛋以及可選的鹽。這導致了製作自製麵食最令人困惑的方面之一。只有兩種主要成分,您可能會想知道這有什麼大驚小怪的,這是情有可原的。哪有那麼難呢?嗯,當然這並不一定很困難。
有一些簡單的食譜,如果仔細遵循,使用適量的液體和正確類型的麵粉,每次都會產生出色的效果。只是有很多方法可以改變配方以產生理想的結果,因此值得考慮其中的變量。
現在,用於日常麵食的經典意大利麵粉在意大利和其他一些國家被稱為"00"麵粉。意大利人使用 00 到 04 的等級來表示麵粉的顏色。顏色取決於從麵粉中"提取"了多少麩皮和胚芽。麩皮和胚芽賦予麵粉顏色。因此,"00"麵粉已去除所有麩皮和胚芽,因此是一種非常白且光滑的麵粉,當然可以生產出絲般光滑的麵食,非常適合多種用途。
除了這些特殊情況外,麩質是麵食製作過程的關鍵組成部分。當與液體混合併靜置一段時間後,麩質會在化學水平上形成鍵。這使得麵團有彈性和彈性。它將麵團固定在一起並防止其破碎或散開。麩質與賦予麵包麵團特性的成分相同。
新鮮的自製麵食食譜
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 11. september 2023
- Størrelse:
- 152x229x15 mm.
- Vægt:
- 367 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af 新鮮的自製麵食食譜
Brugerbedømmelser af 新鮮的自製麵食食譜
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 新鮮的自製麵食食譜 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621