De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

1001 Nats Eventyr

- De bedste

Bag om 1001 Nats Eventyr

1001 Nats Eventyr er en skøn samling af eventyrlige fortællinger. Her har vi samlet de tre bedste eventyr, nemlig: Ali Baba og de 40 røvere Aladdin og den magiske lampe Sindbad Søfareren Alle tre er fantastiske og klassiske eventyr, hvor vi møder utrolige verdener med troldmænd og magiske ånder, skal på ekstraordinære rejser og møde utrolige dyr, og naturligvis møde styrtende rige sultaner og høre de magiske trylleord: ”Sesam, Sesam, luk dig op”. Men vil alle vores hovedpersoner slippe godt fra deres mange besværligheder? Historierne fra 1001 Nats Eventyr er velkendte børneklassikere med den eventyrlige og gribende fortællinger. De tre eventyr er alle let læst og Ali Babas, Aladdins og Sindbads mærkværdige oplevelser kan give anledning til mange sjove tanker hos børn og unge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793540583
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 22. Maj 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af 1001 Nats Eventyr

1001 Nats Eventyr er en skøn samling af eventyrlige fortællinger. Her har vi samlet de tre bedste eventyr, nemlig:
Ali Baba og de 40 røvere
Aladdin og den magiske lampe
Sindbad Søfareren
Alle tre er fantastiske og klassiske eventyr, hvor vi møder utrolige verdener med troldmænd og magiske ånder, skal på ekstraordinære rejser og møde utrolige dyr, og naturligvis møde styrtende rige sultaner og høre de magiske trylleord: ”Sesam, Sesam, luk dig op”. Men vil alle vores hovedpersoner slippe godt fra deres mange besværligheder?
Historierne fra 1001 Nats Eventyr er velkendte børneklassikere med den eventyrlige og gribende fortællinger. De tre eventyr er alle let læst og Ali Babas, Aladdins og Sindbads mærkværdige oplevelser kan give anledning til mange sjove tanker hos børn og unge.

Brugerbedømmelser af 1001 Nats Eventyr



Find lignende bøger
Bogen 1001 Nats Eventyr findes i følgende kategorier: