100 Million Years of Food
- What Our Ancestors Ate and Why It Matters Today
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 2. februar 2016
- Størrelse:
- 298x246x33 mm.
- Vægt:
- 528 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af 100 Million Years of Food
In 100 Million Years of Food Le takes readers on a historic and geographic tour of how different cuisines have evolved in tandem with their particular environments, as our ancestors took advantage of the resources and food available to them.
Brugerbedømmelser af 100 Million Years of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 100 Million Years of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621