欢迎来到 植物蛋白味觉:豆豉和面筋食谱 。
由发酵大豆制成的豆豉具有坚果味和紧致的质地,而由 小麦面筋制成的面筋则具有浓郁的肉质稠度。这两种食 材用途广泛,可让您探索各种烹饪可能性,为早餐、午 餐、晚餐以及其间的所有菜肴制作令人垂涎的菜肴。 在 植物蛋白 " " 口感 中,我们将深入探讨豆豉和面筋的世 界,释放它们在各种食谱中大放异彩的潜力。从舒适的 炖菜和炒菜到美味的腌料和美味的烧烤,这些植物性美 食一定会成为您厨房的主食。
那么,让我们踏上这场美味的冒险,庆祝植物蛋白的力 量以及有意识和富有同情心的烹饪的乐趣!
植物蛋白口感:豆豉和 面筋食谱
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 11. august 2023
- Størrelse:
- 152x229x13 mm.
- Vægt:
- 327 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af 植物蛋白口感:豆豉和 面筋食谱
Brugerbedømmelser af 植物蛋白口感:豆豉和 面筋食谱
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 植物蛋白口感:豆豉和 面筋食谱 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621