自作为保存食物的一种方式引入以来,家庭罐头 在 180 年间发生了巨大变化。
科学家们已经找 到了生产更安全、更高质量产品的方法。本出版 物的第一部分解释了罐头技术所依据的科学原理, 讨论了罐头设备,并描述了罐子和盖子的正确使 用。它描述了基本的罐头配料和程序,以及如何 使用它们来获得安全、高质量的罐头产品。最后, 它可以帮助您决定是否可以以及多少。 本出版物的第二部分是针对特定食品的一系列罐 头指南。这些指南提供了制作糖浆的详细说明; 以及用于罐装水果和水果制品、西红柿和番茄制 品、蔬菜、红肉、家禽、海鲜、泡菜和调味品。 选择正确数量和质量的生食的方便指南伴随着水 果、西红柿和蔬菜的每组说明。大多数食谱的设 计目的是生产满罐装品脱或夸脱。
最后,对每种 食物进行海拔高度的加工调整。
罐头和保存 2022
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 308
- Udgivet:
- 7. oktober 2022
- Størrelse:
- 152x229x17 mm.
- Vægt:
- 413 g.
- 2-3 uger.
- 23. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af 罐头和保存 2022
Brugerbedømmelser af 罐头和保存 2022
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen 罐头和保存 2022 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621