The Complete Guide to Smoking Meat
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 196
- Udgivet:
- 7. december 2021
- Størrelse:
- 188x15x233 mm.
- Vægt:
- 486 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Complete Guide to Smoking Meat
There's something about the intoxicating aroma of brisket roasting over an open flame. Makes your mouth water, doesn't it? The Complete Guide to Smoking Meat gives you the know-how to make melt-in-your mouth smoked meat at home. This essential smoker cookbook provides clear, step-by-step methods and recipes that will get you fired up about BBQ and turn you into a meat smoking master.
Brugerbedømmelser af The Complete Guide to Smoking Meat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Complete Guide to Smoking Meat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621