SIMPLE ITALIAN COOKERY
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 76
- Udgivet:
- 12. november 2019
- Størrelse:
- 102x5x152 mm.
- Vægt:
- 64 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af SIMPLE ITALIAN COOKERY
Dispelling the notion that an Italian diet was composed chiefly of garlic and oil, this first Italian cookbook published in America in 1912 by an American living in Rome at the time, introduced Americans to Italian cuisine.
Brugerbedømmelser af SIMPLE ITALIAN COOKERY
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621