Bøger udgivet af A5 Forlag
-
273,95 kr. En kogebog – kun med RåvildtEndelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
- Bog
- 273,95 kr.
-
273,95 kr. Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør. Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
- Bog
- 273,95 kr.
-
298,95 kr. I den tredje kogebog i serien ’DET HELT VILDT’ går vi i kødet på vildsvinet. Alle opskrifter i denne kogebog handler kun om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet. Her er grundige beskrivelser af håndteringen af vildsvinet - fra nedlæggelsen af dyret, hvor vildsvinet skal brækkes og parteres, og til de mange forskellige muligheder for tilberedning af kødet lige fra hverdagsretter til vildtmiddage.Udkommer også på svensk primo 2023
- Bog
- 298,95 kr.
-
331,95 kr. Håndbogen beskriver hårdføre palmer, og alle aspekter af deres dyrkning i det danske klima. Bogen er til dig der gerne vil lykkes med palmer i haven. Om du er nybegynder eller erfaren er uden betydning, for bogen gennemgår på en let forståelig måde hvordan det gøres.Skrevet af Henrik Pedersen der er ekspert i hårdføre palmer, uddannet miljøgeolog og søn af en planteforsker. Han har spiret en palme som i dag er 4 meter høj, og han har egen palmeproduktion på friland. Det er derfor også historien om iværksætteri uden sidestykke i Danmark.
- Bog
- 331,95 kr.