De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ulf Simonsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - farmakokinetik og farmakodynamik
    af Kim Brøsen, Ulf Simonsen, Peter Carøe Lind & mfl.
    188,95 kr.

    OPGAVER I FARMAKOLOGIMed Opgavekompendium i farmakologi kan den studerende tilegne sig færdigheder inden for farmakokinetisk og farmakodynamisk beregning og beskrivelse.Kompendiet er overskueligt opbygget med i alt 69 forståelses- og regneopgaver, hvor den studerende kan teste sin viden om 1-kompartmentkinetik, 2-kompartmentkinetik, renal farmakokinetik og farmakodynamik. Der er udførlige og pædagogiske svar til alle opgaver, således at det er muligt at kontrollere egne beregninger efter. Endvidere findes en formelsamling, der indeholder alle formler, som er relevante for at løse de enkelte opgaver.Opgavesamlingen er primært rettet mod medicinstuderende på alle landets universiteter, idet opgavernes niveau er afstemt med, hvad der kan forventes til eksamen i basal farmakologi. Kompendiet kan også anvendes af studerende inden for f.eks. molekylær medicin, odontologi, farmaci og lignende studieretninger, der tilbyder kurser i basal farmakologi.Bogen er skrevet af Peter Carøe Lind, Kim Brøsen, Ulf Simonsen og Jesper Krogh Lauridsen.

  • - 7. udgave
    af Ulf Simonsen, Kim Peder Dalhoff, Troels K. Bergmann & mfl.
    172,95 - 719,95 kr.

    Denne 7. udgave af "Basal og klinisk farmakologi" markerer 30 års jubilæum af den populære lærebog, der for længst er blevet en klassiker inden for det farmakologiske speciale. Bogen er opdateret og revideret på flere punkter, men samme velkendte struktur og generelle opbygning er bevaret fra de tidligere udgaver.Bogen består af tre dele. Del I giver en indføring i den basale farmakologi med en grundig omtale af lægemidlers farmakodynamik, farmakokinetik og receptorsystemer mv.. Del II er orienteret mod farmakoterapi og præsenterer den organrelaterede specielle farmakologi. Del III omhandler den kliniske farmakologi."Basal og klinisk farmakologi" kan med fordel anskaffes tidligt og benyttes under hele medicinstudiet. 7. udgavens indhold er tilstræbt pensumdækkende ved landets fire uddannelser i medicin. Målgruppen omfatter også studerende inden for human biologi, odontologi, farmaci, biomedicin, biomekanik, farmaceutisk kemi og lægemiddelvidenskab – for blot at nævne nogle. Desuden kan den benyttes af læger, farmaceuter og ansatte i industrien samt ved postgraduate kurser.

  • af Ulf Simonsen, Kim Peder Dalhoff, Troels K. Bergmann & mfl.
    1.398,95 kr.

    STANDARDVÆRK I FARMAKOLOGIDenne 7. udgave af Basal og klinisk farmakologi markerer 30 års jubilæum af den populære lærebog, der for længst er blevet en klassiker inden for det farmakologiske speciale. Bogen er opdateret og revideret på flere punkter, men samme velkendte struktur og generelle opbygning er bevaret fra de tidligere udgaver.Bogen består af tre dele. Del I giver en indføring i den basale farmakologi med en grundig omtale af lægemidlers farmakodynamik, farmakokinetik og receptorsystemer mv.. Del II er orienteret mod farmakoterapi og præsenterer den organrelaterede specielle farmakologi. Del III omhandler den kliniske farmakologi.Basal og klinisk farmakologi kan med fordel anskaffes tidligt og benyttes under hele medicinstudiet. 7. udgavens indhold er tilstræbt pensumdækkende ved landets fire uddannelser i medicin. Målgruppen omfatter også studerende inden for human biologi, odontologi, farmaci, biomedicin, biomekanik, farmaceutisk kemi og lægemiddelvidenskab – for blot at nævne nogle. Desuden kan den benyttes af læger, farmaceuter og ansatte i industrien samt ved postgraduate kurser.FagredaktørerUlf Simonsen, professor, dr.med., Aarhus Universitet, Institut for BiomedicinKim Peder Dalhoff, professor, overlæge, dr.med., Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Klinisk Farmakologisk AfdelingTroels K. Bergman, professor, overlæge, ph.d., Odense Universitetshospital, Syddansk Universitetshospital, Esbjerg, FarmakologiMette Rosenkilde, professor, ph.d., dr.med., Københavns Universitet, Biomedicinsk Institut