De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Trine Krebs

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - - landbrug, mad og bæredygtighed
    af Mickey Gjerris, Trine Krebs, Erik Kristensen, mfl.
    268,95 kr.

    Økologi – landbrug, mad og bæredygtighed præsenterer og diskuterer økologien som begreb og som faglig praksis. Bogen er blevet til ud fra et ønske om at ruste professionelle madaktører til at arbejde kvalificeret med økologi, men kan også være relevant for studerende på videregående uddannelser, elever på landbrugsskolerne eller generelt for dem, der ønsker at blive klogere på begrebet. Økologi og holdninger til økologi møder vi alle i vores hverdag, og det er bydende nødvendigt, at så mange som muligt klædes på til at deltage i og præge debatten.Bogen er opdelt i tre dele: Det økologiske landbrug Det økologiske køkken Økologi i samfundsmæssigt perspektivDe mange forfattere er med hver deres faglighed inddraget for at belyse temaer såsom biodiversitet, etiske dilemmaer, omlægning til økologisk køkken, sundhedsbegrebet og smag.

  • af Christine Bille & Trine Krebs
    98,95 - 258,95 kr.

    Helt vildt nemtVILDT er kogebogen til dig, der ønsker at få vildtkød med på dit hverdagsrepertoire. Vildtkød er nemlig skabt til hurtig, velsmagende hverdagsmad – det er nemt at tilberede, og smagen er fantastisk.Med ganske få tommelfingerregler kan du lære at ilberede vildt, så kødet altid bliver mørt og saftigt. Her er ikke brug for hverken særlig forkundskaber eller uoverskuelige stegetabeller – det er enkelt og nemt, og der er succesgaranti lige meget, hvilket dyr du skal tilberede.I bogen får du opskrifter på en lang række klassikere i nye klæder, som f.eks. kebab af rådyr, lørdagsdue, tarteletter med fasan eller pizza med marineret dyrekød. Men der er også ny inspiration at hente – prøv bl.a. butterbeanssalat med vildand, hvidvinsmarineret hjortefilet, vietnamesiske sommerruller med stegt fasan eller perleotto med due.Alle opskrifterne i bogen er baseret på fire slags af det mest almindelige vildt i Danmark: AND, DUE, FASAN og HJORT – det er nemlig dem, du kan finde i supermarkedernes kølediske, hvis du ikke selv går på jagt.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/