Bøger af Svend Hamann
-
- Vild mad fra hav og kyst
198,95 kr. De danske kyster er et veritabelt overflødighedshorn af spændende vilde råvarer både til vands og til lands. Urter, bær, fisk, skaldyr og tang er lige til at høste i naturen og tage med hjem i køkkenet, hvor der kan trylles med unikke smage, som man ellers skal besøge Michelin-restauranter for at opleve.Svend Hamann har mere end 30 års erfaring med outdoor-aktiviteter ved havet og har specialiseret sig i naturens gastronomi og de vildtlevende råvarer. Han guider her enhver med interesse i mad, natur, bæredygtighed, naturlige råvarer og afstressning i naturen til at sanke og fange alle herlighederne og tilberede dem ude i naturen eller derhjemme. Opdelt i de fire årstider præsenteres i alt 27 forskellige strandurter, fisk og skaldyr med alt, hvad der er værd at vide om leve- eller voksesteder, kendetegn, fangstmetoder, sæson samt smag og anvendelse.Havet og kysten er populære udflugts- og feriemål i Danmark, og bogen tilføjer nye dimensioner og muligheder til livet i kystlandet. Strandhøst kombinerer således lystfiskeri, sankning, undervandsjagt, rejestrygning, østersjagt og madlavning i et samlet værk. En oplagt bog til sommerhusejeren og alle andre, der færdes ved vandet.Om forfatterenSvend Hamann har beskæftiget sig professionelt med friluftsliv, naturterapi og vild mad igennem mange år. Han er en aktiv outdoornørd, der dyrker lystfiskeri, ror havkajak, samler urter, laver mad over bål og undervandsjager med harpun. Svend har 40 års erfaring med outdooraktiviteter ved havet og har med årene specialiseret sig i naturens gastronomi og de vildtlevende råvarer. Han driver virksomheden Strandhøst, der laver sanketure, mad over bålarrangementer, østersture, firmaevents og andre aktiviteter med fokus på naturoplevelser, vild mad og ro i sindet.
- Bog
- 198,95 kr.
-
- Et hav af vild mad
168,95 kr. Bogen handler om at høste vilde råvarer ved havet. Den guider læseren til at samle, fange og tilberede det store udvalg af strandurter, fisk, tang, skaldyr og bær, der findes langs de danske kyster.Strandhøst henvender sig til læsere, der er interesserede i mad, natur, bæredygtighed, naturlige råvarer og afstressning i naturen. Det er en oplagt bog til sommerhusejeren og den gastronomisk interesserede, der vil udforske naturens vilde råvarer og opleve de unikke smage, man forbinder med Michelinrestauranterne og det nye nordiske køkken.Læseren får konkret viden om 28 forskellige velsmagende strandurter, fisk, østers, tang, krabber og muslinger. Her er alt, hvad der er værd at vide om råvarernes leve- eller voksesteder, kendetegn, fangstmetoder, sæson og hvordan man anvender alt det vilde i køkkenet. Råvareafsnittene er opdelt i de fire årstider.Formålet med bogen er at hjælpe og inspirere læseren til at komme mere ud i naturen og bruge den aktivt. Havet og kysten er populære udflugts- og feriemål allerede, og bogen tilføjer nye dimensioner og muligheder til livet i kystlandet. Strandhøst kombinerer lystfiskeri, sankning, undervands- jagt, rejestrygning, østersjagt og madlavning i et samlet værk.Om forfatterSvend Hamann har beskæftiget sig professionelt med friluftsliv, naturterapi og vild mad igennem mange år. Han er en aktiv outdoornørd, der dyrker lystfiskeri, ror havkajak, samler urter, laver mad over bål og undervandsjager med harpun. Svend har 40 års erfaring med outdooraktiviteter ved havet og har med årene specialiseret sig i naturens gastronomi og de vildtlevende råvarer. Han driver virksomheden Strandhøst, der laver sanketure, mad over bålarrangementer, østersture, firmaevents og andre aktiviteter med fokus på naturoplevelser, vild mad og ro i sindet.E-bogen er lavet i fixed format
- E-bog
- 168,95 kr.