Bøger af Søren Ginnerup
-
- planlægning, gennemførelse og dokumentation af ekstern granskning
278,95 kr. Granskning af byggeprojekter kan være nyttigt for kvaliteten af det færdige byggeri. Denne anvisning sigter mod at støtte især tværfaglig, ekstern granskning af byggeprojekter ved at beskrive, hvordan granskning kan planlægges, gennemføres og dokumenteres. Anvisningen henvender sig således til granskeren, men kan også med fordel lægges til grund ved indgåelse af aftaler om granskningsydelser.
- Bog
- 278,95 kr.
-
629,95 kr. Ny udgave af SBi-anvisning 272 forventes september 2020. (978-87-563-1934-8)SBi-anvisning 272 forklarer og fortolker bestemmelserne i Bygningsreglement 2018 (BR18) gældende fra 1. juli 2018.
- Bog
- 629,95 kr.
-
198,95 kr. SBi-anvisning 250 fokuserer på at skabe lige vilkår i det byggede miljø, så alle mennesker uanset funktionsevner tilgodeses.Det har stor betydning for ligeværdigheden i det byggede miljø, at tilgængelighed er tænkt ind som en integreret del af arkitekturen.Det forbedrer kvaliteten, reducerer risikoen for senere dyre ombygninger, og det skaber øget trivsel og ligeværdighed for alle i det byggede miljø.Anvisningen understøtter målsætningen i Bekendtgørelse af byggeloven om at fremme tilgængeligheden i byggeriet for personer med handicap
- Bog
- 198,95 kr.
-
- Indledende spørgsmål
148,95 kr. Når tilgængelighed tænkes ind i en bolig fra starten, forbedrer det både kvaliteten af byggeriet og øger mulighederne for, at beboeren kan blive boende uanset funktionsnedsættelser. Denne anvisning gennemgår de spørgsmål, der bør stilles til tilgængelighed, når etageboliger planlægges eller renoveres.Krav og anbefalinger til etageboliger er mere omfattende end for andre boligtyper, men ved at følge anvisningen sikres, at boligen lever op til krav om tilgængelighed i både bygningsreglementet (BR10) og almenboligloven, hvis boligen indgår i en almen bebyggelse. Der stilles spørgsmål til, hvad boligen skal kunne nu og i fremtiden, til omgivelser og adgangsforhold, indretning og indeklima. Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til. Formålet med anvisningen er, at bygherre og rådgivere allerede tidligt i en bygge- eller renoveringsproces forholder sig til aspekter og krav vedrørende tilgængelighed i etageboliger.
- Bog
- 148,95 kr.
-
118,95 kr. For at sikre at mennesker uanset funktionsnedsættelser kan blive boende i deres boliger så længe som muligt, bør tilgængelighed tænkes ind i boligen fra starten.SBi-anvisning 260 fokuserer på krav og anbefalinger, som er særligt afgørende for tilgængeligheden i fritliggende enfamiliehuse. Anvisningen gennemgår krav i bygningsreglementet (BR10), og kommer med anbefalinger til, hvad ejer eller bygherre bør tage stilling til i forhold til god tilgængelighed. Det drejer sig om spørgsmål til, hvad boligen skal kunne nu og i fremtiden, til omgivelser og adgangsforhold, indretning og indeklima.Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.Formålet er, at bygherre og rådgivere allerede tidligt i en bygge- eller renoveringsproces forholder sig til aspekter og krav vedrørende tilgængelighed i fritliggende boliger.
- E-bog
- 118,95 kr.
-
118,95 kr. Det har stor betydning for ligeværdigheden i det byggede miljø, at tilgængelighed er tænkt ind i arkitekturen fra starten. Ud over at forbedre kvaliteten af boligen generelt, øger det mulighederne for, at vi kan blive boende i vores bolig uanset funktionsevner.Ved at følge SBi-anvisning 261 sikres, at sammenbyggede boliger lever op til krav om tilgængelighed i både bygningsreglementet (BR10) og almenboligloven, hvis boligerne er en almen bebyggelse. Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.Anvisningen gennemgår spørgsmål til, hvad boligen skal kunne nu og i fremtiden, til omgivelser og adgangsforhold, indretning og indeklima.Formålet med denne anvisning er, at bygherre og rådgivere allerede tidligt i en bygge- eller renoveringsproces forholder sig til aspekter og krav vedrørende tilgængelighed i sammenbyggede boliger
- E-bog
- 118,95 kr.
-
118,95 kr. Når tilgængelighed tænkes ind i en bolig fra starten, forbedrer det både kvaliteten af byggeriet og øger mulighederne for, at beboeren kan blive boende uanset funktionsnedsættelser. SBi-anvisning 262 gennemgår de spørgsmål, der bør stilles til tilgængelighed, når etageboliger planlægges eller renoveres.Krav og anbefalinger til etageboliger er mere omfattende end for andre boligtyper, men ved at følge anvisningen sikres, at boligen lever op til krav om tilgængelighed i både bygningsreglementet (BR10) og almenboligloven, hvis boligen indgår i en almen bebyggelse. Der stilles spørgsmål til, hvad boligen skal kunne nu og i fremtiden, til omgivelser og adgangsforhold, indretning og indeklima.Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.Formålet med anvisningen er, at bygherre og rådgivere allerede tidligt i en bygge- eller renoveringsproces forholder sig til aspekter og krav vedrørende tilgængelighed i etageboliger.
- E-bog
- 118,95 kr.
-
- SBi-anvisning 250
138,95 kr. For at sikre ligeværdighed for alle mennesker uanset funktionsevner i det byggede miljø er det vigtigt at have fokus på tilgængelighed tidligt i byggeprocessen. Denne anvisning gennemgår vigtige spørgsmål i forbindelse med tilgængelighedskravene i bygningsreglementet. Spørgsmålene retter sig mod de tidlige faser, fx i forbindelse med en konkurrence, et idéprojekt eller et dispositionsforslag. Formålet er, at bygherre og rådgivere tidligt i byggeprocessen inddrager de grundlæggende aspekter og krav vedrørende tilgængelighed for personer med funktionsnedsættelser. Anvisningen omhandler generel tilgængelighed til og i bygninger, som ikke er boliger.
- E-bog
- 138,95 kr.
-
- Indledende spørgsmål
158,95 kr. Anvisningen fokuserer på krav og anbefalinger, som er særligt afgørende for tilgængeligheden i fritliggende enfamiliehuse. Anvisningen gennemgår krav i bygningsreglementet (BR10) og kommer med anbefalinger til, hvad ejer eller bygherre bør tage stilling til i forhold til god tilgængelighed. Det drejer sig om spørgsmål til, hvad boligen skal kunne nu og i fremtiden, til omgivelser og adgangsforhold, indretning og indeklima. Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til. Formålet er, at bygherre og rådgivere allerede tidligt i en bygge- eller renoveringsproces forholder sig til aspekter og krav vedrørende tilgængelighed i fritliggende boliger.
- Bog
- 158,95 kr.
-
- Indledende spørgsmål
148,95 kr. Ved at følge SBi-anvisning 261 sikres, at sammenbyggede boliger lever op til krav om tilgængelighed i både bygningsreglementet (BR10) og almenboligloven, hvis boligerne er en almen bebyggelse. Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.Anvisningen gennemgår spørgsmål til, hvad boligen skal kunne nu og i fremtiden, til omgivelser og adgangsforhold, indretning og indeklima. Formålet med denne anvisning er, at bygherre og rådgivere allerede tidligt i en bygge- eller renoveringsproces forholder sig til aspekter og krav vedrørende tilgængelighed i sammenbyggede boliger.
- Bog
- 148,95 kr.