Bøger af Simone Weil
-
- Tidsskrift for naturkritik
165,95 kr. Ny Jord – Tidsskrift for naturkritik er et multidisciplinært tidsskrift, der orienterer sig på tværs af århundreder og landegrænser og bringer videnskab, litteratur og kunst side om side i ønsket om at bidrage til en kvalificeret samtale om naturen i en tid, hvor vores forestillinger og idéer om den ændres markant.
- Bog
- 165,95 kr.
-
- Tidsskrift for naturkritik
218,95 kr. Ny Jord – Tidsskrift for naturkritik er et multidisciplinært tidsskrift, der orienterer sig på tværs af århundreder og landegrænser og bringer videnskab, litteratur og kunst side om side i ønsket om at bidrage til en kvalificeret samtale om naturen i en tid, hvor vores forestillinger og idéer om den ændres markant.
- Bog
- 218,95 kr.
-
148,95 kr. Simone Weil (1909-1943), fransk forfatter og filosof, efterspørger i Iliaden eller styrkens digt nye figurer, vi kan orientere os efter, nye troper og grundfortællinger. Udgangspunktet for hendes genlæsning af det græske epos er en kritik af den vestlige kultur, der siden oldtidens Rom har sat styrken over svagheden som to uforenelige størrelser; styrken som det højeste, og svagheden som det laveste. Hun peger i sin læsning på, hvordan Iliaden rummer en fundamentalt anden opfattelse heraf, en sårbarhedspoetik og ærlig beskrivelse af menneskelivets vilkår. Weil skriver: “Den stærke er aldrig kun stærk. Den svage er aldrig kun svag. Men ingen af dem ved det.” Og: “Helten er en ting, der slæbes i støvet bag en vogn.”
- Bog
- 148,95 kr.
-
108,95 kr. “Når ytringsfrihed reduceres til propagandafrihed, er de eneste dele af den menneskelig ånd, som fortjener at udtrykke sig, ikke frie til at gøre det.”I essayet "Personen og det hellige" skriver den franske filosof, mystiker, lærer og aktivist Simone Weil sig ind i et område, hvor etik og retsfilosofi bliver uskelnelige. Med glødende intensitet og utrolig klarhed spørger hun, hvorfor den etiske handling aldrig kan reduceres til et spørgsmål om rettigheder, og hvordan begrebet om den juridiske person paradoksalt sætter grænser for retfærdigheden. På denne måde formulerer hun det store spørgsmål for enhver politisk praksis, der vil forstå sig selv som retfærdig.Simone Weil levede fra 1909 til 1943, og hendes liv og skrifter minder os om, at politik må forstås som en praksis. Selv tog hun et års orlog som lærer for at arbejde på Renault-fabrikkerne, for bedre at kunne forstå, hvordan hårdt fysisk samlebåndsarbejde påvirker arbejdernes måde at tænke på. Det er dette kompromisløse politiske engagement der gør, at hendes skrifter måske er mere relevante i dag end nogensinde før.
- Bog
- 108,95 kr.
-
263,95 kr. Simone Weil, the French philosopher, political activist, and religious mystic, was little known when she died in 1943. The aphorisms in this book reflect the religious philosophy of Weil's last years. This book shows why critics have called Weil "a great soul who might have become a saint" and "the outsider as saint, in an age of alienation".
- Bog
- 263,95 kr.
-
108,95 kr. "I vores såkaldte tekniske epoke er kampe mod vindmøller de eneste, vi ved, hvordan skal udkæmpes.”Det her oversatte essay af Simone Weil indeholder hendes afvisning af partiånden og partitagen overhovedet i de demokratiske samfund. Med grusom ironi spidder hun de demokratiske samfunds kerneinstitution: "Partierne er en vidunderlig mekanisme, som på det nationale plan sørger for, at ikke en eneste ånd kan henlede sin opmærksomhed på den indsats, der består i at forstå hvad der er godt, retfærdigt og sandt i de offentlige anliggender.” Gennem en sylespids analyse konkluderer hun, at de totalitære strømninger der i hendes samtid løb gennem det nazistiske og det kommunistiske parti, ikke blot er historiske undtagelser, men er definerende for ethvert politisk parti.Simone Weil levede fra 1909 til 1943, og hendes liv og skrifter minder os om, at tænkning er noget alle mennesker kan bedrive, for så vidt de tager udøvelsen af dømmekraften alvorligt. Hun læste filosofi på det franske eliteuniversitet Ecole Normale Superière på samme årgang som Simone de Beauvoir, der var misundelig på hendes store medfølelse. Da krigen brød ud flygtede hun til London, hvor hun døde i en selvbestaltet sultestrejke som 34-årig. I et brev til hendes mor, kaldte Albert Camus Weil for “vor tids eneste store ånd”.
- Bog
- 108,95 kr.
-
- Optakt til en erklæring om pligter over for mennesket
260,95 - 298,95 kr. ”Det græske ord, man oversætter med ånd, betyder i virkeligheden brændende åndedræt, et åndedrag blandet med ild, og betød i oldtiden det samme, som videnskaben i dag betegner med ordet energi. Det, vi oversætter med ’sandhedens ånd’, betyder sandhedens energi, sandheden som virkende kraft. Den rene kærlighed er denne virkende kraft, den kærlighed, som for ingen pris og i intet tilfælde vil hverken løgn eller fejltagelse.” Simone Weil (1909-1943) skrev Rodfæstelsen under anden verdenskrig, kort før hun døde af tuberkulose, 34 år gammel. Weil ser det 20. århundredes civilisation, især Europa, som ramt af en åndelig, social og kulturel utilpashed, en rodløshed, der skyldes vores manglende forhold til fortiden, opløsningen af fællesskaberne og den ødelæggende materialisme. Rodfæstelsen. Optakt til en erklæring om pligter over for mennesket beskriver sjælens behov – der er lige så vigtige for et menneskeliv som tilfredsstillelsen af fysiske behov. Vi må have rod et sted uden dermed at udslette andres tilhørsforhold. Fra de undertrykte og besejredes historie går Weil videre til verdensaltet og den helt centrale analyse af det fysiske arbejdes åndelige natur.Bogen må betragtes som Simone Weils hovedværk og taler direkte ind i nutiden. Gennemrevideret og delvist nyoversat af Stine Zink Kaasgaard og med efterskrift af Matthias Dressler-Bredsdorff.
-
- ATLAS & Gyldendals Småskrifter
98,95 kr. Diskussionen om arbejdet står centralt i vores tid. Og selvom vi har flyttet meget af det mest fysisk opslidende arbejde til lande langt væk, eller måske netop derfor, er det mere relevant end nogensinde at forholde os til de mennesker, der producerer vores varer og sælger størstedelen af deres vågne timer for gentagelsespræget, underbetalt og alt andet end stimulerende arbejde.Den franske tænker Simone Weil (1909-1943) var dybt optaget af retfærdighed og solidaritet med arbejderklassen. I sin ungdom var hun marxist, pacifist og en yderst aktiv politisk aktivist og udviklede gennem sit liv et helt unikt perspektiv på social uretfærdighed, som man mærker i hendes tekster. I 1934 tog hun et års orlov fra sit undervisningsjob for at arbejde inkognito på to forskellige fabrikker. Hun var et barn af den borgerlige klasse, men ønskede at få virkelig erfaring med den arbejdende klasses vilkår. Erfaring fra livet ved fabrikken er en af de tekster, hvor Simone Weil med dybde og sproglig nyskabelse forsøger at viderebringe denne erfaring.Forfatter og forlægger Andreas Vermehren Holm har skrevet efterord. Oversat af Louise Bundgaard. Bogen udkommer i serien ATLAS & Gyldendals Småskrifter, der er evigtgyldige tanker i lommeformat – litterære essays, politiske brandtaler og uddrag af værker, der gennem tiden har været skelsættende for, hvordan vi har indrettet vores samfund, og for de måder, hvorpå vi tænker om os selv som mennesker.
- Bog
- 98,95 kr.
-
298,95 kr. The inspiring letters of philosopher, mystic, and freedom fighter Simone Weil to her family, presented for the first time in English. Now in the pantheon of great thinkers, Simone Weil (1909-1943) lived largely in the shadows, searching for her spiritual home while bearing witness to the violence that devastated Europe twice in her brief lifetime. The letters she wrote to her parents and brother from childhood onward chart her intellectual range as well as her itinerancy and ever-shifting preoccupations, revealing the singular personality at the heart of her brilliant essays. The first complete collection of Weil's missives to her family, A Life in Letters offers new insight into her personal relationships and experiences. The letters abound with vivid illustrations of a life marked by wisdom as much as seeking. The daughter of a bourgeois Parisian Jewish family, Weil was a troublemaking idealist who preferred the company of miners and Russian exiles to that of her peers. An extraordinary scholar of history and politics, she ultimately found a home in Christian mysticism. Weil paired teaching with poetry and even dabbled in mathematics, as evidenced by her correspondence with her brother, André, who won the Kyoto Prize in 1994 for the famed Weil Conjectures. A Life in Letters depicts Simone Weil's thought taking shape amid political turmoil, as she describes her participation in the Spanish struggle against fascism and in the transatlantic resistance to the Nazis. An introduction and notes by Robert Chenavier contextualize the letters historically and intellectually, relating Weil's letters to her general body of writing. This book is an ideal entryway into Weil's philosophical insights, one for both neophytes and acolytes to treasure.
- Bog
- 298,95 kr.
-
198,95 - 1.588,95 kr. - Bog
- 198,95 kr.
-
- Bog
- 343,95 kr.
-
73,95 kr. »Det er mit kald at være kristen uden for kirken. At en sådan kaldelse er mulig, indebærer at kirken ikke er katolsk (universel) af gavn som af navn, og at den en skønne dag må blive det, hvis den virkelig skal opfylde sin mission,« skriver forfatterinden, og hun fortsætter: »Den katolske kirke indeholder åbenlyse sandheder, som findes underforstået i andre religioner. Men til gengæld indeholder andre religioner sandheder, som kun findes underforstået i katolicismen.« »De ægte religiøse traditioner er forskellige genskær af samme sandhed og måske lige kostelige.«
- Bog
- 73,95 kr.
-
- A new translation of Attente de Dieu and Lettre a un Religieux
193,95 kr. Awaiting God (218 pages) combines a fresh translation (by Weil scholar, Brad Jersak) of Simone Weil's 'Waiting for God' and 'Letter to a Priest' (Attente de Dieu and Lettre un Religieux) in one volume. These works are considered Weil's primary essays and letters. In addition, Simone Weil's niece has contributed an introductory article entitled, 'Simone Weil and the Rabbi's: Compassion and Tsedekah, ' which puts Weil's relationship with Jewish thought into perspective. She includes source material from the Rabbis that put Weil (however reluctantly) in line with rabbinical thought throughout her major themes.The book is the ideal English introduction to the works and thought of Simone Weil, including important preface material (by Jersak) on how to read her work, as well as her relationship to Roman Catholicism and Judaism. The book includes: Part 1 - Essays1. Reflections on the Right Use of School Studiesin View of the Love of God2. The Love of God and Affliction3. Forms of the Implicit Love of Goda. Love of Neighbor b. Love of the Order of the World c. Love of Religious Practicesd. Friendship e. Implicit and Explicit Love / 994. Concerning the Our Father Part 2 - LettersPreface to her letters: Weil on Catholicism and Judaism5. Hesitations Prior to Baptism / Jan 1942 - Fr. Perrin 6. Hesitations Prior to Baptism / 1942 - Fr. Perrin7. Departure from France / Apl 1942 - Fr. Perrin 8. Spiritual Autobiography / May 1942 - Fr. Perrin 9. Intellectual Vocation / May 1942 - S. 10. Last Thoughts / May 1942 - Fr. Perrin 11. Letter to a Priest / Nov 1942 - Fr. Couturie
- Bog
- 193,95 kr.
-
143,95 kr. Il ne dépend pas de nous de croire en Dieu, mais seulement de ne pas accorder notre amour à de faux dieux. Premièrement, ne pas croire que l'avenir soit le lieu du bien capable de combler. L'avenir est fait de la même substance que le présent. On sait bien que ce qu'on a en fait de bien, richesse, pouvoir, considération, connaissances, amour de ceux qu'on aime, prospérité de ceux qu'on aime, et ainsi de suite, ne suffit pas à satisfaire. Mais on croit que le jour où on en aura un peu plus on sera satisfait. On le croit parce qu'on se ment à soi-même. Car si on y pense vraiment quelques instants on sait que c'est faux. Ou encore si on souffre du fait de la maladie, de la misère ou du malheur, on croit que le jour où cette souffrance cessera on sera satisfait. Là encore, on sait que c'est faux ; que dès qu'on s'est habitué à la cessation de la souffrance on veut autre chose...
- Bog
- 143,95 kr.
-
173,95 kr. ... Quand la liberté d'expression se ramène en fait à la liberté de propagande pour les organisations de ce genre, les seules parties de l'âme humaine qui méritent de s'exprimer ne sont pas libres de le faire. Ou elles le sont à un degré infinitésimal, à peine davantage que dans le système totalitaire.Or c'est le cas dans une démocratie où le jeu des partis règle la distribution du pouvoir, c'est-à-dire dans ce que nous, Français, avons jusqu'ici nommé démocratie. Car nous n'en connaissons pas d'autre. Il faut donc inventer autre chose.Le même critérium, appliqué d'une manière analogue à toute institution publique, peut conduire à des conclusions également manifestes...
- Bog
- 173,95 kr.
-
527,95 - 1.796,95 kr. - Bog
- 527,95 kr.
-
93,95 kr. "Do not allow yourself to be imprisoned by any affection. Keep your solitude. The day, if it ever comes, when you are given true affection, there will be no opposition between interior solitude and friendship, quite the reverse. It is even by this infallible sign that you will recognize it." - Simone Weil--Embark on a profound journey with this curated collection of quotes from Simone WeilInvite yourself to pause and reflect on the timeless wisdom contained within the pagesPocket-sized book, perfect for reading on-the-goA suitable choice for readers of all ages--"When a man's life is destroyed or damaged by some wound or privation of soul or body, which is due to other men's actions or negligence, it is not only his sensibility that suffers but also his aspiration toward the good. Therefore, there has been sacrilege towards that which is sacred in him." - Simone Weil--"During the last quarter of a century all the authority associated with the function of spiritual guidance ... has seeped down into the lowest publications. ... Between a poem by Valéry and an advertisement for a beauty cream promising a rich marriage to anyone who used it there was at no point a breach of continuity. So as a result of literature's spiritual usurpation a beauty cream advertisement possessed, in the eyes of little village girls, the authority that was formerly attached to the words of priests." - Simone Weil
- Bog
- 93,95 kr.
-
737,95 kr. Letter to a Priest encapsulates the sharp wit and questioning nature of Simone Weil. Regarded by Susan Sontag as 'one of the most uncompromising and troubling witnesses to the modern travail of the spirit', Weil grips the moral imagination as few others before or since. She was only thirty four when she died in 1943, yet despite her short life she left behind an incredible body of literature. Letter to a Priest, addressed to Father Joseph-Marie Perrin, a Catholic priest who Weil met in Marseilles, is one of her most powerful pieces. Written at a time when those who knew her considered her to be 'like a soul in torment whose thinking had all the signs of a deep inner conflict', it contains thirty five powerful expressions of opinion on matters concerning Catholic faith, dogma and institutions. Vehement and controversial, yet eloquent and moving, it is essential reading for anyone who has questions about faith and belief.
- Bog
- 737,95 kr.
-
1.678,95 kr. Simone Weil (1909-1943) is one of the most brilliant and unorthodox religious and philosophical minds of the twentieth century. She was also a political activist, worked in the Renault car factory in France in the 1930s and fought briefly as an anarchist in the Spanish Civil War, before her tragic early death in England at the age of thirty-four. Her work spans an astonishing variety of subjects, from ancient Greek philosophy and Christianity to oppression, political freedom and French national identity.Intimations of Christianity Among the Ancient Greeks sees Weil apply her unique and piercing intellect to early Greek thought, where she finds fundamental precursors to Christian religious ideas. She argues, provocatively, that concepts fundamental to Christianity such as incarnation, redemption, suffering and resurrection are Greek as well as Christian and that there is much we can learn, spiritually and philosophically, from their entwinement. This Routledge Classics edition includes a new Foreword by Christopher Hamilton.
- Bog
- 1.678,95 kr.
-
163,95 kr. Ce recueil est formé de traductions du grec et d'études ou de fragments d'études concernant la pensée grecque. Deux de ces études sont des articles que Simone Weil publia dans des revues. Les autres textes sont tirés de ses cahiers.
- Bog
- 163,95 kr.
-
183,95 kr. Le moment depuis longtemps prévu est arrivé, où le capitalisme est sur le point de voir son développement arrêté par des limites infranchissables. De quelque manière que l'on interprète le phénomène de l'accumulation, il est clair que capitalisme signifie essentiellement expansion économique et que l'expansion capitaliste n'est plus loin du moment où elle se heurtera aux limites mêmes de la surface terrestre. Et cependant jamais le socialisme n'a été annoncé par moins de signes précurseurs. Nous sommes dans une période de transition ; mais transition vers quoi ? Nul n'en a la moindre idée...
- Bog
- 183,95 kr.
-
163,95 kr. ... Il me semble que la volonté de Dieu n'est pas que j'entre dans l'Église présentement. Car, je vous l'ai déjà dit, et c'est encore vrai, l'inhibition qui me retient ne se fait pas moins fortement sentir dans les moments d'attention, d'amour et de prière que dans les autres moments. Et cependant j'ai éprouvé une très grande joie à vous entendre dire que mes pensées, telles que je vous les ai exposées, ne sont pas incompatibles avec l'appartenance à l'Église, et que par suite je ne lui suis pas étrangère en esprit...
- Bog
- 163,95 kr.
-
213,95 kr. Ce livre est composé avec le contenu des derniers cahiers de Simone Weil. Ce sont, comme on le verra, en majeure partie, des pensées, des ébauches d'¿uvres, des notes de lecture, mais aussi quelques bibliographies et des citations. Il y a sept cahiers et un carnet. Les cahiers sont de la période qui va du départ de Marseille pour le Maroc le 17 mai 1942, au départ des États-Unis pour l'Angleterre le 10 novembre 1942.
- Bog
- 213,95 kr.
-
193,95 kr. L'humanité a commencé, comme chaque homme commence, par ne posséder aucune connaissance, hors la conscience de soi et la perception du monde. Cela lui suffisait, comme cela suffit encore aux peuples sauvages, ou, parmi nous, aux travailleurs ignorants, pour savoir se diriger dans la nature et parmi les hommes autant qu'il était nécessaire pour vivre. Pourquoi désirer plus ? Il semble que l'humanité n'aurait jamais dû sortir de cette heureuse ignorance, ni, pour citer Jean-Jacques, se dépraver au point de se mettre à méditer. Mais cette ignorance, c'est un fait qu'autant que nous pouvons savoir jamais l'humanité n'a eu proprement à en sortir, car jamais elle ne s'y est renfermée...
- Bog
- 193,95 kr.
-
153,95 kr. La période présente est de celles où tout ce qui semble normalement constituer une raison de vivre s'évanouit, où l'on doit, sous peine de sombrer dans le désarroi ou l'inconscience, tout remettre en question. Que le triomphe des mouvements autoritaires et nationalistes ruine un peu partout l'espoir que de braves gens avaient mis dans la démocratie et dans le pacifisme, ce n'est qu'une partie du mal dont nous souffrons ; il est bien plus profond et bien plus étendu...
- Bog
- 153,95 kr.
-
198,95 kr. ... Il y a dans le travail des mains et en général dans le travail d'exécution, qui est le travail proprement dit, un élément irréductible de servitude que même une parfaite équité sociale n'effacerait pas. C'est le fait qu'il est gouverné par la nécessité, non par la finalité. On l'exécute à cause d'un besoin, non en vue d'un bien ; parce qu'on a besoin de gagner sa vie , comme disent ceux qui y passent leur existence. On fournit un effort au terme duquel, à tous égards, on n'aura pas autre chose que ce qu'on a. Sans cet effort, on perdrait ce qu'on a...
- Bog
- 198,95 kr.
-
193,95 kr. La notion d'obligation prime celle de droit, qui lui est subordonnée et relative. Un droit n'est pas efficace par lui-même, mais seulement par l'obligation à laquelle il correspond ; l'accomplissement effectif d'un droit provient non pas de celui qui le possède, mais des autres hommes qui se reconnaissent obligés à quelque chose envers lui. L'obligation est efficace dès qu'elle est reconnue. Une obligation ne serait-elle reconnue par personne, elle ne perd rien de la plénitude de son être. Un droit qui n'est reconnu par personne n'est pas grand'chose...
- Bog
- 193,95 kr.
-
143,95 kr. L'humanité a commencé, comme chaque homme commence, par ne posséder aucune connaissance, hors la conscience de soi et la perception du monde. Cela lui suffisait, comme cela suffit encore aux peuples sauvages, ou, parmi nous, aux travailleurs ignorants, pour savoir se diriger dans la nature et parmi les hommes autant qu'il était nécessaire pour vivre. Pourquoi désirer plus ? Il semble que l'humanité n'aurait jamais dû sortir de cette heureuse ignorance, ni, pour citer Jean-Jacques, se dépraver au point de se mettre à méditer...
- Bog
- 143,95 kr.
-
228,95 kr. L'ouvrage intitulé Réflexions sur les causes de la liberté et de l'oppression sociale est un essai de la philosophe française Simone Weil, écrit en 1934 et publié en 1955 dans le recueil Oppression et liberté, dans la collection « Espoir » que dirigeait Albert Camus aux éditions Gallimard. Comme tous les livres de Weil, il a été publié à titre posthume. Il s'agit, avec L'Enracinement, de l'¿uvre philosophique la plus importante de Weil, qui la désignait comme son « grand ¿uvre » ou son « testament ». L'essai comporte une introduction, puis quatre sections centrales, intitulées respectivement « Critique du marxisme », « Analyse de l'oppression », « Tableau théorique d'une société libre » et « Esquisse de la vie contemporaine », suivies d'une conclusion.De manière générale, Simone Weil se demande dans cet essai à quelles conditions le travail peut constituer un acte libre. Toutefois, le passage de l'oppression à la liberté ne réside pas, selon elle, dans l'abolition du travail, malgré ce que pourraient croire les utopistes qui rêvent d'une société des loisirs, ni dans la libération du travail humain par la machine, contrairement à ce que les adeptes du progrès technique pourraient s'imaginer. Car il ne s'agit pas, selon Weil, de libérer les êtres humains de toute forme de travail ; même si c'était possible, ce n'est nullement souhaitable. Elle affirme en effet que « la notion du travail considéré comme une valeur humaine est sans doute l'unique conquête spirituelle qu'ait faite la pensée humaine depuis le miracle grec7 ». Le travail a une valeur en soi et doit tenir une place primordiale dans la vie humaine ; suivant les derniers mots de Weil dans L'Enracinement, soit neuf ans après la rédaction des Réflexions, « il est facile de définir la place que doit occuper le travail physique dans une vie sociale bien ordonnée. Il doit en être le centre spirituel8 ».Il s'agit donc de redonner au travail la valeur qui est la sienne, celle d'une « conquête spirituelle » ou d'un « centre spirituel » dans la vie humaine. C'est à cette condition que pourrait apparaître une société d'hommes libres, car leurs actions procéderaient de la pensée méthodique plutôt que de dépendre de leurs désirs et de leurs craintes. En concevant le travail selon sa valeur propre, l'être humain sort de l'imaginaire et se confronte à la réalité, c'est-à-dire au vrai rapport qui définit sa liberté, celui entre l'acte et la réflexion qui le guide. Weil affirme en effet que la liberté ne consiste pas à satisfaire ses désirs et à ignorer ses craintes ; il s'agit là d'un esclavage. La liberté véritable se définit plutôt « par un rapport entre la pensée et l'action ». En ce sens, « serait tout à fait libre l'homme dont toutes les actions procéderaient d'un jugement préalable concernant la fin qu'il se propose et l¿enchaînement des moyens propres à amener cette fin9 ».Ainsi, libérer les travailleurs de l'oppression revient en fait à libérer le travail lui-même des conceptions erronées que l'on entretient à son propos. Weil crédite Francis Bacon d'avoir fait apparaître la valeur humaine du travail, notamment par la formule selon laquelle « l'homme commande à la nature en lui obéissant ». Cette formule « suffit pour définir le travail véritable, celui qui fait les hommes libres, et cela dans la mesure même où il est un acte de soumission consciente à la nécessité ». Weil refuse en définitive que le travail soit vu comme une « désespérante malédiction », c'est-à-dire « comme la marque de l'esclavage et de l'abjection des hommes10 », ainsi que le suppose la Genèse.
- Bog
- 228,95 kr.
-
254,95 kr. In Intimations of Christianity Among the Ancient Greeks Weil apply her unique, piercing intellect to early Greek thought, where she finds precursors to Christianity. This Routledge Classics edition includes a new Foreword by Christopher Hamilton.
- Bog
- 254,95 kr.