Bøger af Signe Wulff
-
353,95 kr. For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.?Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.?Da hun blev forfatter, lagde hun kogekunsten på hylden - i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger.I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud. med tilhørende opskrifter.
- Bog
- 353,95 kr.
-
- En antologi om kunstnerisk frihed
278,95 kr. Hvad er kunstnerisk frihed? Noget, man kan tage for givet i de nordiske lande? Ja, vil de fleste sikkert svare. Men måske er det slet ikke sådan. For føles friheden egentlig helt fri, når man som udøvende kunstner gerne vil tækkes store fonde eller veletablerede museer? Hvordan ytrer man sig kunstnerisk, når tiden er hyperfølsom? Og hvor bevæger kunsten sig hen i en digital tidsalder?Det og meget mere udforsker denne antologi gennem en lang række forskellige tekster. Alle bidragydere har berøring med den kunstneriske frihed – men på hver deres måde, der spænder fra det lovmæssige og praktiske til det personlige og erfaringsbaserede. Som et kalejdoskop viser antologien forskellige muligheder at anskue emnet på.Bag antologien står a/nordi/c – en tænketank, der i 2021-2023 arbejdede på at bringe kunstverdenens praksis og den politiske virkelighed tættere på hinanden.Følgende personer har skrevet bidrag i bogen:CARSTEN STAURANNI SYRJÄLÄINENSARA WHYATTFREDERIK TYGSTRUPADELHEID ESHITOK SEYFARTH GULBRANDSENKHALED BARAKEHJENNI LAITISANDRA WEILOLE REITOVHEIKI RIIPINENANNA JUULCHRISTIAN VILLUMKRISTOFFER ØRUMSTINA GUSTAFSSONELINE SIGFUSSONSIGNE WULFF
- Bog
- 278,95 kr.
-
- An anthology on artistic freedom
283,95 kr. What is artistic freedom? Something you take for granted in the Nordic countries? Yes, most people would probably say. But perhaps this is not the case at all? After all, does freedom really feel completely free when you as an artist need to please large foundations or well-established museums? How do you express yourself artistically in hyper-sensitive times? And in which direction is art moving towards in a digital age?This anthology explores artistic freedom through a wide variety of texts. All contributors are concerned with the topic – each in their own way – ranging from the legal and practical aspects to the personal and experiential. Like a kaleidoscope, the anthology illuminates different ways of looking at the subject.The anthology is published by a/nordi/c – a think tank that from 2021-2023 worked to bring the practice of the art world and the political reality closer together.The following people have written contributions in the book:CARSTEN STAURANNI SYRJÄLÄINENSARA WHYATTFREDERIK TYGSTRUPADELHEID ESHITOK SEYFARTH GULBRANDSENKHALED BARAKEHJENNI LAITISANDRA WEILOLE REITOVHEIKI RIIPINENANNA JUULCHRISTIAN VILLUMKRISTOFFER ØRUMSTINA GUSTAFSSONELINE SIGFUSSONSIGNE WULFF
- Bog
- 283,95 kr.
-
1.618,95 kr. Da hun blev forfatter lagde hun kogekunsten på hylden – i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger. ”I køkkenet med Karen Blixen” tager læseren med på en kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab.
- Bog
- 1.618,95 kr.
-
28,95 kr. Menuen fra Karen Blixens populære fortælling Babettes gæstebud er blevet genopført masser af gange verden over. Men altid på baggrund af filmatiseringens menu – aldrig på den måde, som Karen Blixen selv havde forestillet sig. Signe Wulff dykker ned i den ekstravagante menu, som Babette serverer i Karen Blixens berømte roman ‘Babettes gæstebud’.Signe Wulff er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling, arbejder som tekstforfatter og skriver primært for iværksætter og virksomheder fra gastronomiens verden. I sin fritid driver hun bloggen kvindevin.dk.
- Lydbog
- 28,95 kr.
-
94,95 - 185,95 kr. For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.Da hun blev forfatter, lagde hun kogekunsten på hylden - i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger.I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud. med tilhørende opskrifter.