Bøger af Niels Stokholm
-
- Så det kan smages, ses og mærkes...
193,95 kr. Måske kender du allerede landmanden fra den prisvindende dokumentar ”Så meget godt i vente”. Med denne bog får du lejlighed til at komme længere ind i denne pioners fascinerende tankeverden. Bogen er vokset frem af en lang række samtaler mellem Niels Stokholm og filosoffen Carsten Graff og indeholder også kapitler af kokkene Claus Meyer, Rasmus Kofoed fra Geranium og klimakokken Jesper Møller. Niels driver sit landbrug ud fra en særlig indsigt i jorden, dyrene og planterne og lever i overensstemmelse med dem. Udgangspunktet er en kærlighed til alt levende, og det kan både ses, mærkes og smages i de grøntsager og dyr, han fremelsker på gården Thorshøjgaard. Dette betyder blandt andet, at verdens bedste restaurant, Noma, og mange af de bedste danske kokke henter inspiration og råvarer hos Niels.Ifølge kokken Claus Meyer er Thorshøjgaard hjemstedet for Danmarks lykkeligste ko, og ifølge klimakokken Jesper Møller laver Niels verdens bedste mælk.”Menneskeheden er i puberteten. Vi er i oprør imod naturen, vil ikke samarbejde med den og i stedet spejder vi imod fjerne planeter, imens vi drømmer om at ytte væk hjemmefra.” Niels StokholmMere om Niels Stokholm www.landbruget-thorshoejgaard.dk www.facebook.com/nielsstokholmbog
- Bog
- 193,95 kr.
-
- så det kan ses, mærkes og smages
158,95 kr. Husker du bondemanden Niels Stokholm? Med biograffilmen Så meget godt i vente blev han kendt verden over for sit biodynamiske landbrug og sin underholdende personlighed. "Niels Stokholm - I følelser, tanker, historie og handlinger" er bogen om en mand, som har været hjernen bag flere af verdens største broer, men som følte sig mere bundet til naturen end noget andet."Niels Stokholm - I følelser, tanker, historie og handlinger" er en underholdende og filosofisk bog om livet, døden, planterne og dyrene og om en mand med et særligt forhold til jorden, dyrene og planterne. Bogen er blevet til igennem en række samtaler med filosoffen Carsten Graff.
- E-bog
- 158,95 kr.