De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Moxstory Aps

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Fredag den 29. maj 1998 ved 20-tiden gik 10-årige Susan ud for at sælge lodsedler i Tranumparken i Brøndby Strand. Susan havde en udpræget tillid til sine omgivelser. For hende var det helt naturligt at gå ind til de andre beboere i bebyggelsen, når hun faldt i snak med dem. En tillid, der kom til at koste hende dyrt. Susan kom ikke hjem igen. Politiet satte alt ind på at finde den lille pige, men uden held. En uge efter blev Susan fundet dræbt. Og politiet begyndte jagten på drabsmanden. Medvirkende: Tidligere kriminalinspektør Willy Eliasen, beboer Sajad Hussain Drabsrummet er en ny podcastserie med leder af Politimuseet, Frederik Strand. Serien handler om en række personfarlige, danske kriminalsager, der på den ene eller anden måde har haft en stor betydning for dansk politihistorie. I serien fortæller efterforskere, vidner og eksperter om seks forskellige, fascinerende og foruroligende danske kriminalsager. Serien præsenteres af studievært Julie Giese og leder af Politimuseet Frederik Strand. Tilrettelæggelse, produktion og musik: MoxStory.

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I februar 1969 går 217 politifolk, 23 falck-mænd og et større antal arbejdere med nedrivningsmaskiner i aktion på Christianshavn. Aktionen er brutal. Nedrivningsmaskinerne kører direkte ind i bygningerne, mens der stadig er personer i de øverste lejligheder. Andre beboere bliver hårdhændet hevet ud og kørt bort i salatfade. I mere end fire år havde såkaldte slumstormere boet ulovligt i Sofiegården, og nu havde kommunen fået nok. Husene skulle ryddes. Og her spillede en relativt ny afdeling i Københavns Politi en væsentlig rolle. En gruppe af civilklædte politifolk, der op til rydningen havde patruljeret blandt den nye gruppe af hippier, der ikke alene boede ulovligt, men også indtog store mængder hash. Det var ikke første gang, at Uropatruljen – som gruppen hed – lagde sig ud med de unge, der var født i kølvandet på anden verdenskrig. Men med rydningen af Sofiegården blev politiet, og særligt Uropatruljen, lagt for had. For var det ikke politiet, der havde smadret de unges livsdrøm? Og var det ikke Uropatruljen, der gang på gang havde chikaneret de unge under 60’ernes vietnamdemonstrationer? Den rebelske ungdomsgenerations had til Uropatruljen var født.Værter: Julie Giese & Frederik StrandTilrettelæggelse, produktion og musik: Frederik Strand og MoxStory Der er i podcasten anvendt citater fra:Uropatruljen, Slumstormerne (1971) (Slumstormerne)Det store stygge storkespringvand, Cæsar, (1965) (Trad./Thøger Olesen)Balladen om Provoknud, Gasolin (1972) (Jönsson - Beckerlee - M. Mogensen)Denne podcast-serie er baseret på Frederik Strands bog "Uropatruljen – Politiets hårde halse". Her beretter tidligere urobetjente om livet på gaderne, om mødet og omgangen med slumstormere, christianitter, rockere, pushere og narkomaner og prostituerede, bz’ere og autonome.Frederik Strand er en dansk forfatter og leder af Politimuseet i København. Han er uddannet cand.mag. i filosofi og historie og har en ph.d. i politihistorie. Han står blandt andet bag bøgerne "Uopklaret" og "Efterforskningens anatomi".

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1980 kunne Uropatruljen afdække et skifte i kriminalitetsstrukturen på Christiania. Det var en tendens, der tilsyneladende gjorde sig gældende i store dele af den vestlige verden, hvor lokale forhandlere af narko siden 1970ernes slutning var blevet fortrængt af mere organiserede grupper, der i kraft af de mange penge, der var involveret, ønskede at kontrollere markedet. En ny spiller var dermed trådt ind på Uropatruljens scene – de amerikansk inspirerede rockergrupper. Værter: Julie Giese & Frederik StrandReporter: Steffen WaltonTilrettelæggelse, produktion og musik: Frederik Strand og MoxStory Denne podcast-serie er baseret på Frederik Strands bog "Uropatruljen – Politiets hårde halse". Her beretter tidligere urobetjente om livet på gaderne, om mødet og omgangen med slumstormere, christianitter, rockere, pushere og narkomaner og prostituerede, bz’ere og autonome.Frederik Strand er en dansk forfatter og leder af Politimuseet i København. Han er uddannet cand.mag. i filosofi og historie og har en ph.d. i politihistorie. Han står blandt andet bag bøgerne "Uopklaret" og "Efterforskningens anatomi".

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I oktober 1981 blev en ung mand fundet død i Faaborg fjord. En nærmere undersøgelse viste, at hans kønsdele var skåret af. Et sådan drab ses kun yderst sjældent i Danmark og der blev derfor iværksat en meget omfattende efterforskning. I den indledende fase havde man blikket rettet mod narkomiljøet i Faaborg, hvor man fandt en mistænkt. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om politiets efterforskning af mordet og du kan blandt andet møde Hans Jørgen Bonnichsen, der var leder af rejseholdet, inden han blev operativ chef for PET.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Hvert år bliver der begået mellem 50 og 80 drab i Danmark. Af disse var mellem fem og ti relevante for Rejseholdet. Her var der tale om drab med ukendt gerningsmand. Politiet havde et lig, men ingen anelse om, hvad der var op og ned. Definitionen på et rejseholdsdrab var, at det lokale politi stod på bar bund, hvad angik gerningsmand, motiv og andre spor. I juni 1969 fik Rejseholdet en assistancemelding fra Varde Politi, der stod med tre lig. Og det skulle blive en sag, der involverede både tysk og svensk politi. I dette afsnit ser vi nærmere på retsmedicinernes rolle i efterforskningen og Rejseholdets samarbejde med andre landes politimyndigheder. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Rejseholdets Historie er en podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet, og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narkoefterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcastserien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand, Asser Hedegård Thomsen, Bent Isager-Nielsen.

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Den 29. oktober 1980 blev to danskere tilbageholdt af spansk politi, da de ankom til Los Christianos på Tenerife i en båd, der var efterlyst via Interpol. Og det blev gennembruddet i en af danmarkshistoriens største sager om falskmøntneri, som trak tråde til Sverige, Thailand og Spanien. I dette afsnit ser vi nærmere på Rejseholdets rolle i det internationale politisamarbejde og den grænseoverskridende kriminalitet. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Rejseholdets Historie er en podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet, og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narkoefterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcastserien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand og Tonni Christensen

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1983 fik Rejseholdet ny chef. Hans navn var Per Kanding. Og han varslede nye tider i afdelingen, der blev opdelt i forskellige sektioner, som specialiserede sig inden for bl.a. drab, narko og økonomisk kriminalitet. Og spydspidsen blev drabssektionen, der i 1985 fik en fast stab på 15 medarbejdere, som kun skulle arbejde med drab. Den nye drabssektion kom hurtigt på arbejde med en kompliceret sag i det nordlige Jylland. Sagen starter ved Roddenbjerg sø den 1. september 1985, hvor en jagthund markerer i sivkanten. To jægere går nærmere for at se, hvad hunden har regeret på. Det er et afskåret menneskeben. I dette afsnit ser vi nærmere på nærdrab og politiets samarbejde med retsmedicinere. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Rejseholdets Historie er en podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet, og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narkoefterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcastserien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand, Per Kanding, Asser Hedegård Thomsen, Bent Isager-Nielsen.

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1970erne blev det danske sprog beriget med nye ord som Christiania og Paki-piller. Antallet af narkomaner steg faretruende, og Rejseholdet fik nye arbejdsopgaver. Op gennem 70erne og 80erne blev narkotika-efterforskningen mere og mere ressourcekrævende. I 1986 stod narkosagerne for 31,7 procent af afdelingens arbejde. I en oversigt fra 1988 fremgår det, at narkosektionen var Rejseholdets største med 22 mand. Til sammenligning var der 17 efterforskere i drabssektionen. I København blev der i 1975 oprettet en ny narkotikaafdeling, Afdeling N, som Rejseholdet fik et tæt samarbejde med. I dette afsnit ser vi blandt andet nærmere på politiets efterforskning af den pakistanske Kahn-organisation, der stod bag indsmuglingen af store mængder såkaldte paki-piller i 1970erne. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Rejseholdets Historie er en podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet, og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narkoefterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcastserien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand og Jørn Moos.

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Den 29. november 1972 forsvandt den 10-årige Hans Henrik Larsen i byen Klarup i Nordjylland. Den 8. april 1979 forsvandt den 4-årige Heidi Jepsen fra Kolding. I begge sager blev enorme ressourcer sat ind for at finde børnene. I Nordjylland er 16 efterforskere fra Rejseholdet på sagen. I Kolding tropper 10 mand op. Hertil kommer lokale efterforskere, uniformerede politifolk, hundeførere, helikoptere, hjemmeværn og militær. Når det gælder drab på børn, sættes alle kræfter ind. I dette afsnit følger vi efterforskningen på to sager, der begge involverede børn og begge blev meget mere end arbejde for efterforskerne. Rejseholdets Historie er en podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet, og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narkoefterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcastserien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand, Ove Kryger Rasmussen.

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Thomas La Cour i DRs dramaserie "Rejseholdet" havde synske evner. Karakteren bygger på oplevelser, som rejseholdsfolkene selv havde på nogle af gerningsstederne. Nogle kaldte det at tage gerningsstedet på sig. Men er der plads til synske eller clairvoyante, og kan de opklare forbrydelser? Det ser vi på i dette afsnit, der tager afsæt i én af danmarkshistoriens største mordgåder, nemlig dobbeltdrabet på Peter Bangs Vej, der stadig er fuld af mystik. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Rejseholdets Historie er en podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet, og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narkoefterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcastserien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand, Per Kanding, Bent Isager-Nielsen.

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Tidligt om morgenen den femte januar 1944 fandt en cyklist en livløs mand, der lå i en grøftekant ved Hørbylunde Bakke, ca. 10 km vest for Silkeborg. Manden blev bragt til Silkeborg Sygehus, hvor lægerne kunne fastslå, at døden var indtrådt som følge af tre skud affyret på klos hold. Offeret var Kaj Munk. En kendt præst og dramatiker. I 1972 blev der under flere indbrud i nordjyske hjemmeværnsdepoter stjålet ammunition og våben af typen LMG M62 – et maskingevær, der kan skyde 1200 skud i minuttet. De to sager har én ting til fælles. Nemlig at de blev opklaret af folk fra Rigspolitiets Rejsehold. Afdelingen, der oprindelig blev oprettet for at opklare brandsager, fik op gennem det 20. århundrede flere og flere ansvarsområder. Afdelingen var nok mest kendt for drabsefterforskning, men også tyveri, bedrageri og især narkokriminalitet kom til at fylde i afdelingen. Rejseholdets Historie er en ny podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narko-efterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcast-serien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand og Ove Kryger Rasmussen

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Oprindeligt blev Rejseholdet oprettet i 1927 som en afdeling, der efterforskede brande. Efterhånden kom nye opgaver til. I offentligheden blev afdelingen tidligt kendt for effektiv drabsefterforskning. Det skyldtes ikke mindst, at nye metoder blev taget i brug i de ofte meget omtalte sager. Især var man senere inspireret af FBI, der i 70erne udviklede nye værktøjer til profilering af gerningsmænd. Nye begreber kom til: Nærdrab, fjerndrab og seriemord. I denne episode kan du møde tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen. Han kom til Rejseholdet i 1981 og blev senere leder af drabssektionen. Samtidig videreuddannede han sig i udlandet. Han opholdt sig i en længere periode ved FBI, hvor han særligt beskæftigede sig med serieforbrydere. Han var ved det engelske politiakademi i Bramshill og opholdt sig også i Italien, hvor han analyserede seriemordere.Rejseholdets Historie er en ny podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narko-efterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcast-serien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand og Bent Isager-Nielsen

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Nær Hillerød blev der i 1978 begået et røveri på et apotek i den lille by Esbønderup. Røveriet var kulminationen på flere tidligere tyverier af varer fra apoteket. Episoden var dog langt alvorligere, fordi røverne affyrede skarpe skud under røveriet, da de ikke mente, at personalet udleverede varerne hurtigt nok. Meget indikerede, at apotekervarerne var bestemt for narkotikahandel i Helsingør, hvor også gerningsmændene og deres netværk hørte hjemme. Efterforskningen af sagen førte til et sjældent tæt samarbejde mellem Helsingør og Hillerød Politikredse og Rejseholdet. Der blev oprettet en særlig efterforskningsgruppe bestående af personale fra Rejseholdet, Helsingør og Hillerød og en kriminalassistent fra København. Efterforskningsgruppens størrelse varierede mellem 15 og 20 personer. I denne podcast kan du blandt andet møde Tonni Christensen, der i 1979 kom til Rejseholdet, hvor han de følgende år efterforskede narkosager over hele Danmark. Rejseholdets Historie er en ny podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narko-efterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcast-serien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand, Tonni Christensen og Per Kanding

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Rejseholdet var oprindeligt en enhed af efterforskere, der skulle hjælpe politikredsene med opklaring af gårdbrande, men hurtigt blev afdelingen kendt i offentligheden som en eliteenhed, man satte ind, når det lokale politi stod over for særligt vanskelige drabssager. Rejseholdets første store drabssag var mordet på den 22-årige Marie Sørensen, der fandt sted i Hjortshøj uden for Aarhus i 1902. Her blev Rejseholdet sat ind efter stor kritik af det lokale politiarbejde, som mange mente var behæftet med fejl. Hele forløbet har flere paralleller til sagen om den 17-årige Emilie Meng, der i 2016 forsvandt efter en bytur og senere blev fundet dræbt. Her har det lokale politi også fået kritik for efterforskningen, og en udløber af sagen er, at der i det nye politiforlig nu er afsat penge til at oprette et nyt rejsehold af drabsefterforskere. I dette afsnit undersøger vi, hvad der gik forud for oprettelsen af Rejseholdet i 1927 og hvordan afdelingen udviklede sig frem til 2. verdenskrig. Rejseholdets Historie er en ny podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narko-efterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcast-serien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand og Per Kanding, Peter Skaarup

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1960erne kommer narkoen til Danmark. Og med det følger narkokriminaliteten. Det får stor betydning for Rejseholdet, der i resten af sin levetid bruger store ressourcer på området. Den nye kriminalitet betød også nye samarbejdsformer, og Rejseholdet samarbejdede allerede i 1970erne med Politiets Efterretningstjeneste og det nyoprettede DEA - Drug Enforcement Administration – om operationer både i Danmark og udlandet. I podcasten møder du Ove Kryger Rasmussen, der levede som undercover-agent i narkomiljøer i provinsen og blev uddannet Special Agent hos DEA i Washington. Rejseholdets Historie er en ny podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narko-efterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcast-serien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand og Ove Kryger Rasmussen

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I starten af nullerne sender Danmarks Radio tv-serien Rejseholdet. Serien bliver en stor succes. Så stor, at den er med til at skabe et mytologisk skær om det virkelige rejsehold. Omtrent samtidig vælger politikere og politiledelse i 2002 at nedlægge afdelingen. I dette afsnit undersøger vi, hvad der gik forud for afdelingens nedlukning i 2002, og hvad der siden førte til planerne om at genoplive rejseholdet her knap 20 år efter. Fortællingen om nedlukningen begynder et helt andet sted og i en anden tid. Nemlig i slutningen af 70erne, hvor grupper af unge mænd - med inspiration fra især USA - begynder at organisere sig i rockerklubber. Rejseholdets Historie er en ny podcast-serie, der fortæller historien om det legendariske Rejsehold, der blev grundlagt i 1927 og nedlagt i 2002. Afdelingen blev oprindelig grundlagt som en rejsende enhed, der skulle hjælpe det lokale politi med at opklare de mange gårdbrande, der hærgede i provinsen. Det første rejsehold, der bestod af en leder og otte mand, nøjedes dog ikke med at efterforske gårdbrande. Hurtigt blev de kendt i offentligheden som et elitekorps, man satte ind, når de lokale politikredse stod over for komplicerede drabssager. Løbende fik afdelingen nye opgaver, efterhånden som nye kriminalitetsformer kom til. I 1960erne kom der fokus på økonomisk kriminalitet og da narkoen – og den medfølgende narkokriminalitet – kom til landet i 70erne og 80erne, blev narko-efterforskningen afdelingens mest krævende og ressourcetunge afdeling. I podcast-serien kan du møde tidligere efterforskere, der fortæller historien om en legendarisk afdeling i dansk politi. Serien er produceret af MoxStory og Frederik Strand. Studievært: Julie Giese Reporter: Steffen Walton Medvirkende: Frederik Strand, Bent Isager-Nielsen, Tonni Christensen og Per Kanding og Peter Skaarup

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Vesterbro var sidst i 70erne under radikal forandring. Det gamle arbejderkvarter var præget af prostitution og porno – og var kendt for et særligt hårdkogt kriminelt miljø. Og nu rykkede narkoen så også ind i kvarteret. Der var brug for Uropatruljen. Dette afsnit tager sin begyndelse i et andet brokvarter i København, nemlig Nørrebro, der op gennem 70’erne var kendt for handel med hårde stoffer og narkokriminalitet.Værter: Julie Giese & Frederik StrandTilrettelæggelse, produktion og musik: Frederik Strand og MoxStory Der er i podcasten anvendt citater fra:Istedgade, Sylvester & Svalerne (1979) (Leif Sylvester/Søren Wolff)Livet i Istedgade, Dan Turell og Halfdan E (2019) (Dan Turell/Halfdan E)Denne podcast-serie er baseret på Frederik Strands bog "Uropatruljen – Politiets hårde halse". Her beretter tidligere urobetjente om livet på gaderne, om mødet og omgangen med slumstormere, christianitter, rockere, pushere og narkomaner og prostituerede, bz’ere og autonome.Frederik Strand er en dansk forfatter og leder af Politimuseet i København. Han er uddannet cand.mag. i filosofi og historie og har en ph.d. i politihistorie. Han står blandt andet bag bøgerne "Uopklaret" og "Efterforskningens anatomi".

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Uropatruljens folk var bekymrede. Man havde omkring nytåret 1970-71 observeret, at et større antal unge fra blandt andet det nu nedrevne Sofiegården var begyndt at søge over mod Bådsmandsstrædes Kaserne og Ammunitionsarsenal. Allerede i løbet af 60’erne var militæret begyndt at rømme det store område, og mange bygninger lå derfor tomme hen. I april 1971 var militæret endeligt ude af bygningerne. De unge mennesker sivede langsomt ind i området, og Uropatruljens folk var urolige for, at man snart stod overfor et nyt Sofiegården. Værter: Julie Giese & Frederik StrandReporter: Steffen WaltonTilrettelæggelse, produktion og musik: Frederik Strand og MoxStory Denne podcast-serie er baseret på Frederik Strands bog "Uropatruljen – Politiets hårde halse". Her beretter tidligere urobetjente om livet på gaderne, om mødet og omgangen med slumstormere, christianitter, rockere, pushere og narkomaner og prostituerede, bz’ere og autonome.Frederik Strand er en dansk forfatter og leder af Politimuseet i København. Han er uddannet cand.mag. i filosofi og historie og har en ph.d. i politihistorie. Han står blandt andet bag bøgerne "Uopklaret" og "Efterforskningens anatomi".

  • af Frederik Strand & Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Den 18. maj 1993 stødte politi og demonstranter sammen i de værste uroligheder i Danmark siden anden verdenskrig. Politiet affyrede 113 skud, der sårede mindst 11 demonstranter. 96 betjente blev kvæstet. Især to grupper stod stejlt over for hinanden den nat på Nørrebro. På den ene side de autonome – og på den anden deres ærkefjende Uropatruljen. Mere end 20 års opsparet fjendskab forvandlede Fælledvej til en krigszone. Dette afsnit tager sin begyndelse først i 70’erne. For det er her vi skal finde de første spirer til det had, der op gennem 70’erne og 80’erne opstår mellem husbesættere og Uropatruljen. Værter: Julie Giese & Frederik StrandReporter: Steffen WaltonTilrettelæggelse, produktion og musik: Frederik Strand og MoxStory Der er i podcasten anvendt citater fra:Balladen om Byggeren, Jomfru Ane Band 1980 (Sanne Brüel/Rebecca Brüel/Claus Flygare)Sangen om Byggeren (1980) (Ida Hoffmeyer, Jens Frimodt)Husker du Benjamin, Magtens Korridorer (1998) (Magtens korridorer)Denne podcast-serie er baseret på Frederik Strands bog "Uropatruljen – Politiets hårde halse". Her beretter tidligere urobetjente om livet på gaderne, om mødet og omgangen med slumstormere, christianitter, rockere, pushere og narkomaner og prostituerede, bz’ere og autonome.Frederik Strand er en dansk forfatter og leder af Politimuseet i København. Han er uddannet cand.mag. i filosofi og historie og har en ph.d. i politihistorie. Han står blandt andet bag bøgerne "Uopklaret" og "Efterforskningens anatomi".

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Del 1:2Fredag den 10. juli 1987 tidligt om morgenen springer en kraftig bombe i kælderen under Glostrup Hospital. Samtidig modtager politiet et trusselsbrev, hvor en gruppe, der kalder sig Mercury, kræver 16 millioner kroner, for ikke at udløse flere bomber i bl.a. Magasin og Illum. Elektronikken i bomben var avanceret og spillede en vigtig rolle i opklaringen af forbrydelsen.Medvirkende: Tidligere kriminalassistent Eiler Larsen og eksperter i trusselsbreve Tanya Karoli Christensen & Marie Bojsen-MøllerDrabsrummet er en ny podcastserie med leder af Politimuseet, Frederik Strand. Serien handler om en række personfarlige, danske kriminalsager, der på den ene eller anden måde har haft en stor betydning for dansk politihistorie. I serien fortæller efterforskere, vidner og eksperter om seks forskellige, fascinerende og foruroligende danske kriminalsager. Serien præsenteres af studievært Julie Giese og leder af Politimuseet Frederik Strand. Tilrettelæggelse, produktion og musik: MoxStory.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1965 bliver fire unge politibetjente likvideret på Amager. Efterfølgende var der debat om årsagerne til den tragiske begivenhed. Var det våbenlovgivningen, der var for slap, eller politiets skyderegulativ, der skulle strammes op. Og havde politiet den rette uddannelse til at håndtere sådanne situationer? Følgen blev, at politiet fik nye tjenestepistoler, der blev indført mere skydeundervisning på Politiskolen, og det blev en pligt for alle uniformerede politifolk at bære våben, når de var i tjeneste. Beretningen om mordene på de fire unge politibetjente begynder den 18. september 1965 klokken halv fire om natten mellem lørdag og søndag. Her likviderer den 38-årige vanekriminelle Palle Sørensen fire unge politifolk. Og jagten går ind på politimorderen.Medvirkende: Tidligere kriminalassistent i Rigspolitiets Rejsehold Ove Kryger og tidligere politiassistent Peder WinterbergDrabsrummet er en ny podcastserie med leder af Politimuseet, Frederik Strand. Serien handler om en række personfarlige, danske kriminalsager, der på den ene eller anden måde har haft en stor betydning for dansk politihistorie. I serien fortæller efterforskere, vidner og eksperter om seks forskellige, fascinerende og foruroligende danske kriminalsager. Serien præsenteres af studievært Julie Giese og leder af Politimuseet Frederik Strand. Tilrettelæggelse, produktion og musik: MoxStory.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Onsdag den 12. september 1973 er fem unge ryttere fra Elleslettegård på tur i den nærliggende Rude Skov. De standser, da de ser en person ligge helt stille i skovbunden, op ad et træ, få meter fra den brede sti. De stiger af hesten. Og bliver mødt af et forfærdeligt syn. Der ligger en blodig mand bagbundet med hæfteplaster. Han er død. Da det er et drab med en ukendt gerningsmand, bliver Rigspolitiets Rejsehold tilkaldt. Medvirkende: Tidligere kriminalassistent i Rigspolitiets Rejsehold Ove Kryger Drabsrummet er en ny podcastserie med leder af Politimuseet, Frederik Strand. Serien handler om en række personfarlige, danske kriminalsager, der på den ene eller anden måde har haft en stor betydning for dansk politihistorie. I serien fortæller efterforskere, vidner og eksperter om seks forskellige, fascinerende og foruroligende danske kriminalsager. Serien præsenteres af studievært Julie Giese og leder af Politimuseet Frederik Strand. Tilrettelæggelse, produktion og musik: MoxStory.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Del 2:2Fredag den 10. juli 1987 tidligt om morgenen springer en kraftig bombe i kælderen under Glostrup Hospital. Samtidig modtager politiet et trusselsbrev, hvor en gruppe, der kalder sig Mercury, kræver 16 millioner kroner, for ikke at udløse flere bomber i bl.a. Magasin og Illum. Elektronikken i bomben var avanceret og spillede en vigtig rolle i opklaringen af forbrydelsen.Medvirkende: Tidligere kriminalassistent Eiler Larsen og eksperter i trusselsbreve Tanya Karoli Christensen & Marie Bojsen-MøllerDrabsrummet er en ny podcastserie med leder af Politimuseet, Frederik Strand. Serien handler om en række personfarlige, danske kriminalsager, der på den ene eller anden måde har haft en stor betydning for dansk politihistorie. I serien fortæller efterforskere, vidner og eksperter om seks forskellige, fascinerende og foruroligende danske kriminalsager. Serien præsenteres af studievært Julie Giese og leder af Politimuseet Frederik Strand. Tilrettelæggelse, produktion og musik: MoxStory.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Så længe menneskeheden har eksisteret, har vi stjålet og røvet fra hinanden. Der har altid været mennesker, der ønskede at komme lidt lettere til goderne og det gode liv. Og hvad er mere naturligt end at gå derhen hvor pengene er – i bankerne. Man skulle så tro, at bankrøverier har eksisteret siden bankerne opstod. Både ja og nej. Op gennem den første halvdel af det forrige århundrede, var der kun ganske få bankrøverier i Danmark. Men så skete der noget. En dristig og intelligent røver startede i 1967 en epidemi af bankrøverier i Danmark. En lavine der rullede over de næste 40 år.Det starter den 4. april 1967 i Skovlunde Sparekasse. En mand iført kvindeparyk og elefanthue går ind i banken. Med sig har han et oversavet jagtgevær.Medvirkende: Tidligere natportier Frank Kærgaard Nielsen og tidligere chef for Røveriafdelingen i Københavns Politi Henrik SvindtDrabsrummet er en ny podcastserie med leder af Politimuseet, Frederik Strand. Serien handler om en række personfarlige, danske kriminalsager, der på den ene eller anden måde har haft en stor betydning for dansk politihistorie. I serien fortæller efterforskere, vidner og eksperter om seks forskellige, fascinerende og foruroligende danske kriminalsager. Serien præsenteres af studievært Julie Giese og leder af Politimuseet Frederik Strand. Tilrettelæggelse, produktion og musik: MoxStory.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Den 27. november 1947 forsvandt den 8-årige Anne Simonsen, efter hun cirka klokken 7 var gået fra familiens bopæl på Rentemestervej med kurs mod sit fritidshjem på Hjortholms Allé 35, nær Utterslevs Mose. Herefter begyndte en omfattende eftersøgning, der resulterede i, at man næste morgen fandt liget af den lille pige i et buskads i Utterslevs Mose. Det blev startskuddet til en af efterkrigstidens største drabsefterforskninger. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om jagten på Annes morder, hvor politiet tog utraditionelle metoder i brug. Og så kan du høre autentiske afhøringsbånd fra dengang.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    Fra 1979 til 1981 forekom der flere alvorlige voldtægter og røverier i københavnsområdet. Ofrene var kvinder, der var blevet kørt hjem i en taxa. Gerningsmandens fremgangsmåde var altid den samme. Han kørte kvinderne hjem, ventede til de var kommet ind, og tiltvang sig derefter adgang til deres bopæl. Derfra gennemførte han yderst voldsomme voldtægter og røverier. Den 20. maj 1984 blev der begået et dobbeltdrab på Femøren i København. To drenge blev brutalt likvideret af en ukendt mand, mens de overnattede i området. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om den omfattende efterforskning af sagerne, der bragte den makedonske taxachauffør, Naum Conevski, i søgelyset. Du kan også møde psykiater Henrik Day Poulsen, der laver en profil på drabsmanden fra Femøren og forsvarsadvokat Bjørn Elmquist.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1910 blev der begået et indbrud i Ringstedgade i København. Sagen er bemærkelsesværdig af flere årsager. Dels har den ligheder med den senere sag om den såkaldte Amagermand. Og dels var dens opklaring med til at cementere en af de væsentligste nyskabelser i kriminal-teknikkens historie: Fingeraftrykket. I denne podcast kan du høre leder af Politimuseet, Frederik Strand, fortælle historien om den vane-kriminelle Russer, der var en del af det kriminelle miljø i København. Og du kan tage med ned i kælderen dybt under Rigspolitiet, hvor det eneste fingeraftryks-bord fra århundredets begyndelse er bevaret.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1971 blev den kun otte-årige Conny fundet myrdet i en opgang i Fensmarksgade på Nørrebro i København. Trods en intens efterforskning lykkedes det ikke Københavns Politi at finde gerningsmanden. Fem år senere blev den 15-årige Connie fundet dræbt af knivstik i en kælder på Skelvangsvej i Randers. I denne podcast kan du følge jagten på Danmarks første seriemorder, når leder af Politimuseet, Frederik Strand, beretter om Conny/Connie-drabene. Vi tager dig bl.a. med i kælderen under den boligblok i Randers, hvor Connie mødte sin drabsmand.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.

  • af Moxstory Aps
    46,95 kr.

    I 1861 forsvandt den 64-årige inkassator Johan Meyer. Han blev senere fundet myrdet. Det blev én af samtidens mest omtalte sager, der skabte forsider i datidens aviser og trak tusindvis af mennesker til offerets begravelse på Assistens Kirkegård i København. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om det der skulle have været den perfekte forbrydelse, men som endte i en menneskejagt. Følg i fodsporene på opdagelsesbetjent Klein til Hamborg. Og tag med til Statsfængslet i Horsens, hvor en tønde spiller en helt afgørende rolle i sagen.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.