De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mikael Rørth

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Mikael Rørth, Lena Specht, Jørn Herrstedt & mfl.
    458,95 kr.

    Klinisk onkologi er en ny stor lærebog om kræftsygdomme og deres behandling. Bogens indhold Bogen er inddelt i tre dele: Første del giver en almen beskrivelse af tumorbiologi, epidemiologi, diagnose og stadieinddeling. Anden del giver en indføring i de forskellige behandlingsmuligheder med fokus på kirurgi, strålebehandling og medicinsk behandling, samt behandlingen af akutte onkologiske tilstande og understøttende behandling. Tredje del af bogen er en gennemgang af alle kendte kræftsygdomme i relation til specifikke organer og regioner. Målgruppe Målgruppen er primært medicinstuderende til det obligatoriske fag onkologi, speciallæger på hospitalsafdelinger og alment praktiserende læger, der vil have stor glæde af bogen til opslag i forbindelse med deres daglige kontakt med mange forskellige kræftpatienter

  • af Bente Jespersen, Kurt Nielsen, Henrik Hansen, mfl.
    746,95 kr.

    Dette er den første sygdomslærebog på dansk, der er tilegnet fysioterapeutstuderende. Bogen opfylder læringskravene på fysioterapeutstudiet inden for såvel almen patologi som den specifikke sygdomslære.Sygdomslære er inddelt i fire dele:1) Afsnittet gennemgår de almene sygdomsmekanismer: Almen patologi, immunsystemet, infektioner og kræft. 2) I dette afsnit gennemgås de specifikke sygdomme i enkelte organsystemer: Hjertesygdomme, lungesygdomme, sygdomme i nervesystemet osv. 3) Dette afsnit omhandler samspillet af sygdomme hos patienter: Socialmedicin, livsstilssygdomme, ældre patienter, den akutte patient og den kirurgiske patient. 4) En afsluttende del om farmakologi og medicinske præparater.Inden for de enkelte sygdomsområder er der lagt vægt på at beskrive, hvad der specielt er vigtig for fysioterapeuten af fokusere på. Den lægelige behandling af sygdommene er kort beskrevet for at give et indblik i, hvad patienterne gennemgår udover og ved siden af fysioterapi.Bogens målgruppe er primært fysioterapeutstuderende, men Sygdomslære kan med fordel også læses af andre faggrupper i sundhedsvæsenet, der har brug for en overskuelig lærebog om sygdomme. Især ergoterapeut- og sygeplejestuderende vil kunne anvende viden om fysisk aktivitet og træning i forbindelse med sygdomme, hvad enten det er for at forebygge sygdommene, behandle dem eller det er et led i rehabiliteringen.

  • af Jens Kjeldsen, Lars Iversen, Bente Jespersen, mfl.
    2.698,95 kr.

    Medicinsk Kompendium dækker alle aspekter af den interne medicin og er skrevet af landets førende specialister. Værket bygger på de nyeste veldokumenterede undersøgelser og forskningsresultater og skaber dermed en solid baggrund for at træffe kliniske beslutninger.Få adgang til ekstramateriale her.Stoffet er velstruktureret med et tydeligt og gennemført overskriftshierarki, så tilegnelsen bliver så nem som muligt.Køb også abonnement til den digitale version, som løbende bliver opdateret. Den digitale version kan tilgås fra PC og mobile enheder, og gør det nemt at søge i værket, se videoklip og illustrationer i stort format.Læs mere om den digitale version her.

  • - Samtaler om kræft
    af Mikael Rørth & Anne Mette Steen-Andersen
    133,95 - 168,95 kr.

    En bog, der ønsker at give håb til dig, der har kræft tæt inde på livet. Mange opfatter det at få en kræftdiagnose som en dødsdom. Den opfattelse ønsker Mikael Rørth at nuancere. Han har som læge og professor i onkologi arbejdet med kræftpatienter i over 40 år og ved, at lægerne kan meget mere i dag, end de kunne for bare fem eller ti år siden. Det betyder, at der i dag er flere end nogensinde tidligere, der overlever en kræftsygdom. Sammen med en lang række førende kræfteksperter gør Mikael status over den viden, der findes om kræft og kræftbehandling i dag. Hvad kan vi? Hvorfor kan vi det, vi kan? Og hvor bringer det, vi ved, os hen i fremtiden? Bogen vil på en let tilgængelig måde efterlade dig med viden og med modet til at tale om sygdom. Mikael Rørth (f. 1943) er overlæge og professor i klinisk onkologi. Han har i de sidste mere end 40 år arbejdet med kræft og kræftpatienter, og har blandt meget andet været involveret i at revolutionere den medicinske behandling af testikelkræft i Danmark. Han er bosat i Charlottenlund. Anne Mette Steen-Andersen (f. 1989) er uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Hun har dedikeret sin karriere til at skrive om sundhedsvæsenet, bl.a. som journalist og redaktør på nyhedsavisen, Dagens Medicin. Hun er bosat på Islands Brygge i København.

  • af Allan Krasnik, Torben Mogensen, Svend Schulze, mfl.
    463,95 kr.

    Med over 32.000 opslagsord erKlinisk ordbog den ubestridte autoritet inden for den sundhedsfaglige terminologi. Klinisk ordbog indeholder definitioner og forklaringer på sundheds- og sygdomsforhold inden for den kliniske verden i humanmedicinen. Der er beskrivelser af symptomer og sygdomskomplekser, deres årsager og behandlingsmuligheder. Bogen indeholder informationer om diagnostiske og terapeutiske metoder, tekniske hjælpemidler og enheder. Også strukturelle og organisatoriske forhold i sundhedsvæsenet bliver belyst. I Klinisk ordbog får du en tilbundsgående forklaring på de medicinske termers stavemåde, oprindelse og betydning. Hver artikel består af fem afsnit: Opslagsordet Sproglig forklaring Synonymer Biografiske oplysninger Forklaring Denne bog findes også som online udgave. Klinisk ordbog online er en digital udgave af den velkendte trykte ordbog af samme navn og tager udgangspunkt i 16. udgave af ordbogen. I onlineudgaven kan du frit søge i over 32.000 opslagsord og hurtigt og enkelt få adgang til de mange artikler. Artikler kan kopieres ind i egne dokumenter (men må ikke kopieres eller distribueres til andet brug). Onlineordbogen kan tilgås på ordbogen.com. For onlineabonnement til Klinisk ordbog kontakt business@ordbogen.com.

  • - i et forløbsperspektiv
    af Bente Appel Esbensen, Hanne Konradsen, Inge Haunstrup Clemmensen, mfl.
    478,95 kr.

    Kræftsygepleje – i et forløbsperspektiv er en lærebog om de sygeplejefaglige udfordringer, når et menneske får stillet en kræftdiagnose. Det gælder hele vejen fra forebyggelse, over behandling til forløbet afsluttes. I de seneste årtier har sundhedsvæsenet ændret sig markant, og flere behandlingsforløb afvikles nu ambulant. Inden for kræftområdet giver det nogle særlige udfordringer, som denne bog analyserer og diskuterer.

  • af Frank Mirz, Uffe Jørgensen, Svend Schulze, mfl.
    746,95 - 750,95 kr.

    Bogens redaktører har opsamlet de bedste erfaringer fra "Basisbog i medicin og kirurgi" og har sammen med et yderst kompetent forfatterpanel udviklet og skrevet en helt ny lærebog i sygdomslære, som i terminologi, indhold, omfang og fagligt niveau stemmer overens med kravene til de sundhedsfaglige bacheloruddannelser. Bogen er rigt illustreret med tegninger og kliniske fotos. Basisbog i sygdomslære beskriver et omfattende udvalg af medicinske og kirurgiske sygdomme, der er målrettet til såvel sygeplejestuderende som færdiguddannede sygeplejersker, men er også en bog, som vil være relevant for de øvrige mellemlange sundhedsuddannelser. Det er en lærebog, der fortjener at blive en fast bestanddel i den studerendes pensum gennem hele uddannelsen og efterfølgende at blive en væsentlig opslagsbog i deres fortsatte professionelle virke. Intensionen er at beskrive sygdomslæren på en måde, som gør det muligt for læseren at anvende bogen i relation til andre fag fx anatomi/fysiologi og sygeplejefag. Kapitel 1: Faglig introduktion Kapitel 2: Mave- og tarmsygdomme Kapitel 3: Sygdomme i nyrer og urinveje Kapitel 4: Sygdomme i bevægeapparatet Kapitel 5: Infektionssygdomme Kapitel 6: Lungesygdomme Kapitel 7: Mamma- og endokrine sygdomme Kapitel 8: Hjerte- og karsygdomme Kapitel 9: Sygdomme i nervesystemet Kapitel 10: Øjensygdomme Kapitel 11: Øre-, næse- og halssygdomme Kapitel 12: Hud- og kønssygdomme Kapitel 13: Gynækologi og obstetrik Kapitel 14: Immunologi og blodsygdomme