Bøger af Mia Sommer
-
- Nemme retter som gør dig vild med bønner, linser og kikærter
253,95 kr. Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne boglærer dig at bruge dem.Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad.
- Bog
- 253,95 kr.
-
- Lækre og sunde opskrifter til frokost og dagens øvrige måltider
268,95 kr. Kærlige madpakker indeholder 75 plantebaserede opskrifter på blandt andet hjemmelavet pålæg, sunde snacks, bagværk, måltidssalater med mere. Bogen byder på masser af tips og idéer til, hvordan det kan gøres lidt nemmere og sjovere at lave gode madpakker i hverdagen, og hvad der er værd at huske, når du vil sammensætte en sund madpakke.Bogen er også til dig, der ønsker inspiration til lækker og farverig mad, uanset om du laver madpakker eller ej. Opskrifterne kan blandt andet bruges til frokosten derhjemme, picnic eller endda til aftensmad eller morgenmad. Mia er mor til tre børn og har smurt i omegnen af 4000 madpakker gennem årene. Hun er også forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde, Fantastiske bælgfrugter og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn.
- Bog
- 268,95 kr.
-
258,95 kr. Vegansk madglæde indeholder over 100 opskrifter på plantebaseret mad. Der er opskrifter til hele dagen og hele året med alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad og snacks til festlige lejligheder. Der er fokus på velsmagende, nemme og sunde opskrifter, og der er masser af vejledning at hente, hvis man er ny i det grønne køkken. Mia har stor erfaring med vegansk madlavning og livsstil, og hun har samlet alt, hvad man behøver at vide, i denne bog, hvis man vil spise sundere og grønnere eller blot har lyst til at indføre kødfri måltider i sin familie. Med denne bog i køkkenet bliver det nemt at lave mad, der er god for miljø, dyr og ikke mindst en selv. Madglæden er central, for det handler ikke om begrænsninger, men om at udvide sin madmæssige horisont i nye og spændende retninger. Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Fantastiske bælgfrugter og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer – alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn og har i en årrække været kampagneleder af VeganerUdfordringen og inspireret tusindvis af mennesker til en grønnere livsstil. Mia er to gange blevet kåret som Årets Veganer af Danmarks Veganske Forening. Derudover har hun vundet titlen som Årets Veganske Instagrammer og to gange Årets Veganske Bogudgivelse.
- Bog
- 258,95 kr.
-
- -Eine spannende Suche nach dem magischen Osterei-
197,95 - 311,95 kr. Herbert Hase ist der Hüter eines magischen Ostereies. Das Ei versorgt an Ostern alle Kinder mit Ostereiern. Doch eine Woche vor Ostern passiert das Unfassbare. Das magische Osterei wird gestohlen! Doch wer kann dahinterstecken? In der Not hilft Elena. Erlebt eine spannende Suche nach dem magischen Osterei!
- Bog
- 197,95 kr.
-
198,95 - 309,95 kr. - Bog
- 198,95 kr.
-
- Veje til fremtidens sygeplejerskeuddannelse
219,95 - 314,95 kr. Bogen Bedre overgange – veje til fremtidens sygeplejerskeuddannelse giver et indblik i, hvordan overgange kan forstås i relation til uddannelsesforløb, som strækker sig fra indgangen til uddannelsen til det videre arbejdsliv som sygeplejerske.Formålet med bogen er dels at give sygeplejersker og undervisere på professionshøjskoler samt andre sundhedsprofessionelle indsigt i og viden om overgange, dels at sætte fokus på de overgangsproblematikker, som kan opstå for sygeplejestuderende igennem uddannelsesforløbet.Igennem konkrete eksempler fra projekter hentet fra landets professionshøjskoler tilbyder bogen en buket af pædagogiske muligheder for at arbejde videre i egen praksis med at bedre overgangene for de studerende. Bogen er således egnet som inspirationsgrundlag for at arbejde videre med udvikling af fremtidens sygeplejerskeuddannelse på tværs af teoretisk og klinisk undervisning.Bogens forfattere er Jette Henriksen, Rebecca Bauer Tørring, Susanne Dau, Helle Elisabeth Andersen, Lisbeth Støvring Andersen, Malene Bruun, Anders Buch, Gitte Bunkenborg, Lotte Evron, Anne Provstgaard Fogh, Jesper Frederiksen, Karin Højbjerg, Anne Højgaard, Carsten Juul Jensen, Helle Palmelund Jessen, Karin Bæk Knudsen, Jette Kristiansen, Eva Lykkegaard, Daniel Krag Nielsen, Cathrine Sand Nielsen, Ulla Nielsby, Jytte Pahus, Stinna Bibi Pedersen, Gitte Thybo Pihl, Mia Sommer, Louise Støier, Jette Sørensen, Anna Smed Sørensen, Kamilla Petschnig & Annemarie Ginnerup Toubøl.
-
- Fra graviditet til amning og barnets første 18 år
94,95 kr. Det er ingen hemmelighed, at vi i Danmark spiser alt for lidt grønt. Men vælger man en helt grøn – vegansk – kost, så kan det vække uro og bekymringer. Vegansk ernæring vækker især stærke følelser, når det handler om grøn kost til de helt små.Dette er bogen, som alle forældre med interesse for grøn kost bør eje. I bogen gennemgås alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være om grøn børneernæring, samt hvorfor der kan være store fordele ved at give sit barn grønne vaner fra start.Bogens fokus er særligt ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet og amning samt til ældre børn. Der redegøres blandt andet grundigt for, hvordan man sikrer, at veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, og om hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.Den populære kogebogsforfatter og mor til tre veganske børn, Mia Sommer, har udarbejdet 50 simple og næringsrige veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn en sund start på livet.Maria Felding er klinisk diætist, cand.scient. med speciale i plantebaseret ernæring og medforfatter til bogen ”Den plantebaserede kost”.Mia Sommer er cand.jur. og forfatter til kogebøgerne ”Vegansk velvære” og ”Veganske fristelser”.
- Lydbog
- 94,95 kr.