De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Martin Gylling

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Martin Gylling & Jakob Vølver
    74,95 kr.

    Når vi rejser, søger vi det skønne og det storslåede. Men det er de grufulde og groteske oplevelser, vi husker bedst. Denne bog samler en række rejseberetninger fra danskere, hvis rejseplaner blev forpurret af sort uheld, sarte maver og katastrofale misforståelser. Og som du sikkert selv har oplevet, når du fortæller andre om dine rejser, så er det netop de værste oplevelser, der er de bedste rejsehistorier. Og de fortjener en bog. I Turen Går Ad Helvede Til kommer vi kloden rundt – til lands, til vands og i luften. Vi sidder bl.a. med på en tungtlastet motorcykel i gangtempo gennem England og Wales, gisper forfærdede på sæder uden fjedre i en ildelugtende bus i Egypten, sidder ved siden af en død medpassager i Østtyskland og lider søsygens kvaler på en synkefærdig katamaran i høj sø på grænsen mellem Peru og Bolivia

  • - Tidsorganisering i velfærdsprofessionerne
    af Søren Laibach Smidt, Vibeke Kristine Scheller, Mie Plotnikof, mfl.
    268,95 kr.

    Denne bog handler om tid i velfærdsprofessionerne – dvs. hvordan velfærdsarbejde organiseres i tid, og hvordan det organiseres gennem forskellige konstruktioner af tid.Tid eller mangel på samme er et af de helt store omdrejningspunkter inden for den offentlige sektor. Hvordan kan vi få mere kvalitet ud af tiden, hvordan kan vi speede tiden op eller trække tiden ud eller gøre den mere nærværende eller mere effektiv? Der er kamp om tiden – både velfærdspolitisk, organisatorisk og fagprofessionelt. Således gør spørgsmål om tiden nogle gange tid til en økonomisk ressource, til et teknisk objekt, til en naturlig betingelse, til en arbejdsrytme eller til noget mere eller mindre meningsfuldt for de forskellige aktører, der er involveret i velfærdsinstitutionerne, fx sygehuse, dagtilbud og skoler. Selv når tiden ikke er et eksplicit omdrejningspunkt, så er velfærdsarbejde – og de måder, hvorpå vi organiserer det levede liv i øvrigt – stadig præget af alle mulige mere eller mindre implicitte forståelser og konstruktioner af tid.Selv om tiden er et afgørende omdrejningspunkt i velfærdssamfundet, har vi dog ikke et særligt udviklet sprog til at forholde os aktivt til diverse tids-organiseringer, hvorfor der også nemt opstår tidsmisforståelser.Denne bog bidrager med at sætte ord på nogle af de mange forskellige tidsforståelser og -konstruktioner, som præger organiseringen af velfærdsarbejdet. Hvert kapitel præsenterer et særligt analytisk blik på tid og viser, hvordan man med dette perspektiv kan få øje på bestemte facetter af velfærdsarbejdets tidsorganisering og de måder, hvorpå disse organiseringer præger det levede liv i forskellige velfærdsinstitutioner.Bogens målgruppe er studerende på professionshøjskoler og universiteter samt på lederuddannelser, der retter sig mod velfærdsprofessionerne og den offentlige sektor. Bogen er derudover også relevant for velfærdsmedarbejdere, ledere og beslutningstagere.

  • - En hyldest til vandringen
    af Stig Olesen, Bente Klarlund Pedersen, Jens Meulengracht-Madsen, mfl.
    178,95 kr.

    En række skribenter kortlægger sider af vandringens verden og historie: Bjergvandringen, storbyvandringen, gåturen, at gå på valsen eller at være på farten med sin rygsæk. Desuden belyses vandringen som inspiration for tanken og kunsten, som livsstil og motion.”En godbid, hvis man vil have teorien i orden, før man trækker sokken op til knæene, snører skoen og overgiver sig til naturen, det rislende vand og rørsangernes pippen.”Oliver Stilling, InformationGÅ – En hyldest til vandringen er redigeret af Karsten Wind Meyhoff.Med bidrag af Stig Olesen, Bente Klarlund Pedersen, Jens Meulengracht-Madsen, Nanna Simonsen, Rune Engelbreth Larsen, Henry D. Thoreau, Per Lindsø Larsen, Martin Gylling, Dan Turèll, Jens Peter Munk, Martin Zerlang og Thomas Boberg.Tidligere udgivet under titlen Fodnoter. Denne udgave er revideret og tilføjet nye bidrag.