Bøger af Marie Holm
-
- sæsonernes danske kager og desserter
238,95 kr. SØDE SKAT er med maleren Anna Anchers farveunivers en smuk hyldest til de danske kager og desserter, vi kender og elsker. Plus et par, vi har glemt. Nærer du også kærlighed til alle de danske kager og desserter, der smager som i gamle dage? Dengang man bagte med æbler, pærer og blommer fra haven og lånte nabokonens opskrift på citronfromage, fordi dén smagte vidunderligt. Over fire årstidskapitler deler Marie Holm ud af de dejligheder, hun har mødt, smagt og bagt i løbet af et lækkersultent liv. Få opskriften på Maries berømte farmorfastelavnsboller, på risalamanden med rosenvand, de smørskøre medaljer, vandbakkelseskransen med rabarber og geranium, pæretærten over dem alle, en mageløs stikkelsbærmazarin, brunsvigeren tidligere kendt som ”Jyttes fynske brunsviger” og vel nok verdens bedste vaniljekranse. Og andet bevaringsværdigt. Marie Holm (f. 1978) er madjournalist og kogebogsforfatter og har tidligere skrevet bøgerne Foodie, Budding og andre dirrende desserter, Flere dirrende desserter samt Croque Monsieur, sidstnævnte sammen med Morten Lindberg, med hvem hun lavede morgenradio hver søndag på Radio24syv. Marie skriver freelance for blandt andre Politiken, Gastro og Lækkerier.
- Bog
- 238,95 kr.
-
139,95 - 198,95 kr. Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen eller som dessert. Marie Holms kager er netop sådan nogle – kager, man bager igen og igen. Her præsenterer hun mere end 45 nye og gamle yndlingskager til alle anledninger og i alle sværhedsgrader. Lige fra citronkagen, der nærmest er dessertcreme og soufflékage i ét, over det supernemme bananabread med brunet smør og valnødder, til den smukke franske citrontærte, der engang resulterede i, at hun fik et ægteskabstilbud fra Master Fatman. Og så selvfølgelig den blødende chokoladekage med havsalt, der kan redde alle middage – ja, alle dage, faktisk. Bogen byder på: Skærekager. Fadkager og snaskede dessertkager. Tærter. Cheesecakes og andre fællesskabskager. Morgenkager. "Pandekager" og små søde kager.
-
113,95 kr. Beautiful You is a journal for young ladies seeking to discover God's dream for their lives. The six lessons guide a young lady through the stages of discovering her identity and calling in Jesus and His unending love for her.
- Bog
- 113,95 kr.
-
123,95 kr. Elsker du også dirrende desserter? Er du med på buddingebølgen? Har du lyst til at lave cremekunstværker, der helt enkelt er bygget af æg, mælk, frugt og fløde? Danmarks buddingedronning, Marie Holm, tager i Flere dirrende desserter over, hvor bestselleren Budding og andre dirrende desserter slap, og viser dig, hvordan du kan lave endnu flere sjove, smukke og skælvende kreationer. Buddingen ER tilbage på bordet, og det er tid til at tænke den engang glemte dessert ind i moderne rammer, lege med den og løfte den til nye højder. Uanset om du spiser budding af nostalgiske årsager, fordi du er med på madmoden eller helt enkelt, fordi det er verdens dejligste dessert – så får du både inspiration, teknik og helt nye opskrifter, som ikke er set før. Bogen er smukt og moderne illustreret og indeholder 25 opskrifter på dirrende desserter og 15 på saucer/knase-tilbehør. Dertil kommer trin-for-trin-teknikker, sjove og venlige tekster samt fotos af buddinger, Maries læsere har lavet.
- E-bog
- 123,95 kr.
-
198,95 kr. Have you ever tasted a real homemade custard pudding? And no, we don't mean the one that comes from a packet, but a beautiful, trembling cream dessert made the old fashioned way with eggs, sugar, milk and cream.
- Bog
- 198,95 kr.
-
123,95 kr. BUDDINGEN TILBAGE PÅ BORDET! Har du nogensinde smagt en hjemmelavet budding? Ikke sådan én, der kommer fra en pulverpose, men en smuk, skælvende cremesag af den slags, der er lavet på gammeldags manér af æg, sukker, mælk og fløde … I Budding & andre dirrende desserter finder du både klassiske buddinger som vaniljebudding, mandelbudding, chokoladebudding og nye, vidunderlige versioner som abrikosbudding, saltkaramelbudding med karamelpopcorn og hvid chokoladebudding med jasmin-te. Dertil kommer de ”omvendte buddinger” i form af skinnende frugtgeléer med cremesovs og opskrifter på tilbehør som saltkaramelsovs, rystehindbær, kirsebærsovs og banan-passionsfrugtkompot.Lyder det svært? Det er det ikke. En ægte budding kræver blot lidt komfurtid og køleskabstimer. Og belønningen ... Et dirrende cremekunstværk, der får børn til at sitre og voksne til at sukke.
- E-bog
- 123,95 kr.