De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lisbeth Uhrenfeldt

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 11%
    af Lisbeth Uhrenfeldt & Erik Elgaard Sørensen
    228,95 kr.

    Første del af Sundhedsfaglig ledelse indeholder teori om ledelse og tværfaglighed og bygger på forskningsbaseret viden om ledelse af sygeplejefaget. Anden del er erfaringsbaseret og bygger på fungerende lederes strategier og erfaringer med selvledelse. Her kommer chefsygeplejersken, oversygeplejersken, afdelingssygeplejersken og specialisten til orde. I bogens tredje del behandles områderne selvledelse, ansvar og ledelse på tværs af del 1 og 2 med en teoretisk og filosofisk tilgang.Sundhedsfaglig ledelse adskiller sig fra rækken af danske ledelsesteoretiske bøger ved at have et professionsperspektiv, og den egner sig derfor til professionsbachelor- og masterstudier, hvor ledelse og selvledelse er en del af indholdet. Bogens fokus på selvledelse er meget relevant for studerende i grunduddannelsen, hvor kompetencemålene omfatter at udvikle egne kompetencer, prioritere, koordinere og delegere sygepleje samt samarbejde tværfagligt. Bogens redaktører har begge i hhv. 2006 og 2007 forsvaret ph.d.-afhandlinger om sygeplejefagets ledelsespraksis.

  • af Birthe Kamp Nielsen, Britta Hørdam, Kirsten Lomborg, mfl.
    148,95 - 163,95 kr.

    Sygeplejeleksikon er en opslagsbog, der beskriver værdier, begreber, fænomener, teorier og personer i 332 alfabetisk ordnede opslag. Opslagene repræsenterer den viden og kunnen, der kendetegner sygeplejefagets virksomhed i klinisk, pædagogisk, ledelsesmæssig og udviklings- og forskningsmæssig praksis. Målgruppen er sygeplejestuderende og uddannede sygeplejersker, men også andre sundhedsprofessionelle vil kunne have gavn af dette opslagsværk, der giver et hurtigt overblik over væsentlige områder i sygeplejeprofessionen.

  • Spar 18%
    - En bog om hjemmepleje
    af Else Skånning Nielsen, Kirsten Lomborg, Jette joost Michaelsen, mfl.
    120,95 kr.

    Med baggrund i aktuelle analyser og forskningsresultater om hjemmepleje stiller forfatterne følgende spørgsmål: Hvordan gør plejepersonale entré i andre folks hjem? Hvilken betydning har hjemmet for den pleje, der finder sted? Hvordan møder sygeplejersker forskellige typer af patienter? Hvordan organiseres hjemmepleje og med hvilke konsekvenser? Hvad er historien, som danner baggrund for moderne hjemmepleje? Det er en bog, der er skrevet til pleje- og omsorgsudøvere, som er interesseret i at tænke over og diskutere egen praksis og dens vilkår og på den måde udvikle en dybere forståelse for, hvad hjemmepleje indebærer.