De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kjeld Hermansen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 10%
    af Per Torp Sangild, Jørn Dyerberg, Jørn Wulff Helge, mfl.
    575,95 kr.

    Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af livet. Ernæring er imidlertid meget mere end blot opretholdelse af liv, og bogen omfatter derfor også kapitler om bearbejdning af fødevarer, love og regler og de kulturelle og historiske forudsætninger for, hvad vi spiser samt, hvad der ligger til grund for de råd og anbefalinger, der udsendes af bl.a. Ernæringsrådet. Gennem livet har mennesker forskellige behov, og der er kapitler om ernæring i forbindelse med graviditet, børn og gamle og om de specielle behov, der opstår i forbindelse med sygdom, hvor ikke mindst de store livsstilssygdomme spiller en afgørende rolle. Menneskets ernæring, 3. udgave er gennemgribende revideret, og indeholder seks nye kapitler. Bogen har en bredde og et omfang, som gør den velegnet ved en række videregående uddannelser, hvor faget ernæring indgår

  • Spar 10%
    - - sygdom, behandling og organisation
    af Hans-Henrik Parving, Per E. Holstein, Sten Lund, mfl.
    359,95 - 443,95 kr.

    Diabetes - sygdom, behandling og organisation henvender sig til alle inden for sundhedsvæsnet - specielt læger, sygeplejersker og terapeuter - der har brug for en overskuelig og opdateret viden inden for diabetologi. Bogen er skrevet med vægt på de specielle forhold, der kan gøre sig gældende i dansk diabetologi og med fokus på de specielle tværfaglige og tværsektionelle samarbejdsrelationer, som er vigtige i moderne diabetologi. Dansk diabetologi har traditioner på det kliniske og især det forskningsmæssige område, og planlægningen af behandlingen af diabetespatienter indtager en fremtrædende plads i det danske sundhedsvæsen. Denne bog har derfor fokus på de seneste forskningsresultater og resultater fra store kontrollerede kliniske undersøgelser.

  • af Kjeld Hermansen
    48,95 - 68,95 kr.

    Tak for kaffe, siger vi om noget, der er vildt, og det er egentlig mærkeligt. Kaffen kværner nemlig overalt i vores liv, og kær mokka har mange navne. Når vi barsler og begraver, drikker vi den sort, irsk eller tyrkisk. Men inden den blev allemandseje, var den forbeholdt de fine og forbudt for bønder, fortæller Kjeld Hermansen, kaffetørstig læge ved Aarhus Universitet. Han brygger historien om de sorte dråbers stimulans af krop og kultur. For kaffebærrets kerner stempler trætheden i bund, skænker bedre helbred og maler minutter af maratontiden. Og det hele starter med en ged i Etiopien.

  • - Tænkeboks 10
    af Mads Rosendahl Thomsen, Carsten Andersen, Pernille Hermann, mfl.
    498,95 kr.

    Tænkepauser er bogserien, hvor topforskere fra Aarhus Universitet formidler deres viden om centrale emner som frihed, netværk og tillid. Idéen er at kanalisere forskningen ud til nye målgrupper og ind i hverdagens pauser - fra sofahjørnet til løbeturen. Hver bog er lækkert designet og udstråler den kæmpemæssige begejstring, som forskerne har for deres emne. Kombineret med lettilgængeligt sprog, en overskuelig længde og en ofte humoristisk tone gør det serien til en intet mindre end fremragende formidling af vigtig viden, som ellers ofte kun skrives af fagfolk for fagfolk.

  • af Kjeld Hermansen, Hans Ibsen, Kim Fleischer Michaelsen, mfl.
    383,95 - 518,95 kr.

    Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte.Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig.Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.4. udgave er revideret og ajourført, og der er tilføjet et nyt kapitel om specielle ernæringsmæssige problemer hos gamle mennesker.