Bøger af Jette Skrædderdal
-
- Er det så sundt, som man siger?
130,95 - 178,95 kr. “Smerterne forsvinder ud med badevandet, når jeg springer i det kolde vand. Både den smerte, som er i min krop, og den indre smerte, som konstant fylder mit hoved. Jeg ved sgu ikke, hvad det er, der sker.” Mand, 48 årVinterbadning – er det så sundt, som man siger? inviterer dig indenfor i vinterbadeuniverset. Ikke sådan med ud på badebroen, men ind i det univers, som forsøger at gøre dig klogere på, hvad vinterbadning gør ved din sundhed – såvel din fysiske som mentale sundhed. Hvad ved vi allerede, hvad hører vi, når vi spørger dem, som forsker på området, hvad siger dem, det hele drejer sig om, og hvad kan den viden og erfaring så bruges til? Med en god portion nysgerrighed, en hel del kærlighed, men også en smule undren, kommer forfatteren hele vejen rundt om vinterbadning og sundhed.Bogen er til dig, som har en interesse i vinterbadning. Du kan være ung som ældre. Det kan være, du allerede vinterbader og har gjort det hele dit liv. Måske er du midt i livet og står sammen med veninderne eller din gode kammerat på nippet til at springe i det kolde vand. Måske mærker du blot, at din krop trænger til lidt kærlig pleje. Det afgørende er, at du er nysgerrig på vinterbadningens sundhedsmæssige effekter.Om forfatterJette Skrædderdal er en flittig vinterbader og medlem af både vinterbadeklubben Valhali Ebeltoft og vinterbadeklubben Jomsborg i Aarhus. Jette har oplevet på egen krop, hvad vinterbadning har gjort for hendes sundhed, og har derfor en mission om at udbrede viden om vinterbadning. Hun er uddannet cand.scient.pol og har en master i kommunikation. Til dagligt er hun omgivet af forskere og konsulenter, som hun lærer kunsten at kommunikere. Jette har skrevet flere bøger – bl.a. en bog om rehabilitering og deltagelse (2022).E-bogen er lavet i fixed format
-
- Om rehabilitering og deltagelse
68,95 - 89,95 kr. Benbrud, slidgigt og stress truer hvert år hverdagslivet for tusindvis af danskere. Nogle kommer sig hurtigt med hjælp fra venner og familie, mens andre har brug for rådgivning og støtte fra fagfolk med specialviden. For begge grupper gælder, at det i sig selv er sundt at deltage i samfundsliv, netværk og arbejde – om det så er fire eller 37 timer om ugen. Alene det at være med i fællesskaber og dyrke relationer til andre mennesker kan have en sundhedsfremmende effekt, uanset om den nedsatte funktionsevne skyldes fysiske, psykiske eller sociale udfordringer. Vær med fortæller således, hvordan rehabilitering i dag ikke kun handler om at kurere en sygdom eller kompensere for et handikap, men om at se det hele menneske i dets sociale kontekst. Og lytte til den enkeltes konkrete behov. Claus Vinther Nielsen er socialoverlæge ved DEFACTUM og professor ved Sundhedstjeneste og Rehabiliteringsforskning på Institut for Folkesundhed under Aarhus Universitet. Jette Skrædderdal er kommunikationsansvarlig leder ved DEFACUM under Region Midtjylland.
-
- en guide til din forskningskommunikation
228,95 kr. Hvad er forskningskommunikation, og hvorfor er forskningskommunikation vigtig?Hvilken forventning er der til din rolle som forsker i forskningskommunikationsprocessen?Hvordan håndterer du konkret din forskningskommunikationsopgave?Med hvem og hvordan skal du samarbejde om din forskningskommunikation?Forsk og fortæl – en guide til din forksningskommunikation tager dig med hele vejen, fra du bliver klar over, hvad forskningskommunikation er og kan, til du og din kommunikation skal stå distancen.Bogen giver dig en række konkrete værktøjer, du kan anvende i kommunikationens forskellige faser. Samtidig stiller bogen skarpt på rollefordelingen i forskningskommunikationen, og ikke mindst på de samarbejdsrelationer, du skal have med din kommunikationskollega, hvis din kommunikation skal lykkes.Via et gennemgående eksempel og en række cases får du samtidig et indblik i, hvordan du konkret kan arbejde med forskningskommunikation, og ikke mindst hvad det kan føre til, hvis du griber kommunikationen rigtigt an.
- Bog
- 228,95 kr.