De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Inger Vaaben

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Duftende, smuk og velsmagende
    af Inger Vaaben & Eva Olsson
    83,84 kr.

    Den svenske urtegartner og aromaterapeut Eva Olsson skriver om lavendlens historie, dyrkning, indholdsstoffer og anvendelse. Krydderurtegartner Inger Vaaben har oversat og bearbejdet til dansk. Her er opskrifter på lavendel i kager og mad, på lavendelposer med duftende frø, til fodbadesalt, afslappende badesalt og meget andet.Lavendlen hører til favoritterne i haven. Den forbindes den med ro, harmoni og renhed. Har man én gang set en lavendel-mark i blomst, glemmer man det aldrig. Blomsternes intensive blå farve, den stærke duft og lyden af de mange summende humlebier over marken påvirker alle vores sanser.Og så er der få planter, som kan bruges til så meget som lavendlen. Den har i århundreder været anvendt flittigt både i hudplejen, som lægeplante og som en dejlig krydrettilsætning til maden.En lille bog med et stort indhold og smukke illustrationer, bl.a. af Kirsten Tind.

  • - Historie, dyrkning og anvendelse
    af Inger Vaaben
    73,95 - 93,95 kr.

    Rabarbergrød, rabarbersaft, rabarbermarmelade – smagen af forår. Bliv klar sæsonen med denne lille, handy bog, der indeholder alt, du behøver at vide om den skønne forårsbebuder.Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden.I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse.Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarber-smage.Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør.