De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Erik Brandt

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Erik Brandt & Martin Morelli
    283,95 kr.

    Vådrum hører til de mest kritiske rum i en bygning, både på grund af den direkte vandpåvirkning og den høje relative luftfugtighed, der ofte forekommer i længere perioder.Denne anvisning giver vejledning i planlægning, projektering og udførelse af vådrum i overensstemmelse med kravene i Bygningsreglement 2010.Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.Anvisningen beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.Målgruppen er især byggeriets projekterende og udførende samt bygningsmyndighederne.Målgruppen er især byggeriets projekterende og udførende samt bygningsmyndighederne.

  • af Erik Brandt & Inge Faldager
    198,95 kr.

    De tre afløbsanvisninger (SBi-anvisning 255, 256 og 257) beskriver, hvordan afløbsinstallationer udføres i overensstemmelse med Bygningsreglementet og afløbsnormen DS 432:2009.Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.De tre anvisninger erstatter SBI-anvisning 185 om afløbsinstallationer.Ud over ændringer som følge af nye byggeregler og nye produkter og materialer, er behandlingen af følgende emner udvidet:* Lokal afledning af regnvand* Klimaændringer* Rottesikring* Afløb fra flade tage* Spildevandsafledning i det åbne land* Administrative forhold* CE-mærkning

  • af Erik Brandt & Inge Faldager
    208,95 kr.

    SBi-anvisning 255 beskriver afløbssystemer og retningslinjer for dimensionering af afløbssystemer i henhold til Bygningsreglement 2010 og derigennem DS 432:2009.Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.Danner sammen med SBi-anvisning 256 og 257 den samlede anvisning for afløbssystemer, der erstatter SBi-anvisning 185.Anvisningen henvender sig til projekterende og udførende af afløbsinstallationer i nybyggeri eller eksisterende byggeri, eller som skal renovere eksisterende afløbsinstallationer

  • af Erik Brandt & Inge Faldager
    198,95 kr.

    SBi-anvisning 256 beskriver anlæg og komponenter, der indgår i afløbssystemer. Retningslinjer er relateret til Bygningsreglement 2010 og derigennem DS 432:2009.Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.Danner sammen med SBi-anvisning 255 og 257 den samlede anvisning for afløbssystemer, der erstatter SBi-anvisning 185.Anvisningen henvender sig til projekterende, rådgivende og udførende, som har opgaver med afløbsinstallationer både i nybyggeri, eksisterende byggeri og ved renovering af eksisterende afløbsinstallationer.

  • af Erik Brandt & Martin Morelli
    449,95 kr.

    Vådrum hører til de mest kritiske rum i en bygning, både på grund af den direkte vandpåvirkning og den høje relative luftfugtighed, der ofte forekommer i længere perioder. SBi-anvisning 252 giver vejledning i planlægning, projektering og udførelse af vådrum i overensstemmelse med kravene i Bygningsreglement 2010. Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til. Anvisningen beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt. Målgruppen er især byggeriets projekterende og udførende samt bygningsmyndighederne.

  • - Indretning og funktion
    af Erik Brandt & Lone Sigbrand
    359,95 kr.

    SBi-anvisning 253 omhandler generelle krav og anbefalinger til indretning og funktion af nybyggede enfamiliehuse i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2010 (BR10). Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til. Anvisningen omhandler både indretning af boligen og de nære omgivelser, herunder garager og udhuse, og beskriver de krav og anbefalinger, der er til en boligs funktionalitet og anvendelse. Anvisningen giver også eksempler på, hvordan boligadskillende vægge, etageadskillelser og indvendige vægge i boligen opbygges, så de overholder BR10’s brand- og lydtekniske krav. Anvisningen indgår i en serie af SBi-anvisninger om småhuse. Småhuse omfatter fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse med lodret lejlighedsskel i indtil to etager samt eventuelt kælder. Det omfatter også kæde- og rækkehuse samt sommerhuse.

  • - Systemer og dimensionering
    af Erik Brandt & Inge Faldager
    359,95 - 478,95 kr.

    ​SBi-anvisning 255 beskriver afløbssystemer og retningslinjer for dimensionering af afløbssystemer i henhold til Bygningsreglement 2010 og derigennem DS 432:2009. Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til. Anvisningen henvender sig til projekterende og udførende af afløbsinstallationer i nybyggeri eller eksisterende byggeri, eller som skal renovere eksisterende afløbsinstallationer.

  • - Klimaskærmen
    af Erik Brandt, Eva B. Møller & Erik Steen Pedersen
    359,95 kr.

    SBi-anvisning 267 handler om generelle krav og anbefalinger til klimaskærmen for nybyggede enfamiliehuse i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2015 (BR15). Anvisningen viser eksempler på udformning af konstruktioner med jord (terrændæk, krybekælderdæk samt kælderydervægge og -gulv), ydervægge og tag samt vinduer og yderdøre. Desuden behandles fundamenter og dræning. Anvisningen indgår i en serie af SBi-anvisninger om småhuse. Småhuse omfatter fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse med lodret lejlighedsskel i indtil to etager samt eventuel kælder. Det omfatter også kæde- og rækkehuse samt sommerhuse. Anvisningen henvender sig til projekterende arkitekter og ingeniører samt tilsynsførende og bygningshåndværkere. Anvisningen kan desuden anvendes af bygningsejere og som lærebog ved byggetekniske uddannelser.

  • - Vådrum, vand- og afløbsinstallationer
    af Leon Buhl, Erik Brandt & Martin Morelli
    314,95 kr.

    SBi-anvisning 265 handler om generelle krav og anbefalinger til vådrum samt vand- og afløbsinstallationer i nybyggede enfamiliehuse. Vådrum kan være baderum, bryggers og andre rum, hvor der forventes påvirkning af vand eller høj relativ luftfugtighed. Løsningerne i anvisningen opfylder bestemmelserne i Bygningsreglement 2015 (BR15).Anvisningen indgår i en serie af SBi-anvisninger om småhuse. Småhuse omfatter fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse med lodret lejlighedsskel i indtil to etager samt eventuel kælder. Det omfatter også kæde- og rækkehuse, samt sommerhuse.Målgruppen for anvisningen er projekterende arkitekter, ingeniører samt udførende og tilsynsførende. Anvisningen kan desuden anvendes af den kommende bygningsejer og som lærebog ved byggetekniske uddannelser.

  • af Erik Brandt
    443,95 kr.

    Bygningsreglementet indeholder krav om, at bygninger skal udformes, så vand og fugt ikke medfører skade.Alligevel fører fugt i bygninger hvert år til omfattende og kostbare skader. Denne anvisning har til formål at reducere antallet af skader ved at gøre vores bygninger mere fugtsikre – både ved nybyggeri og renovering.Denne SBi-anvisning 224 indeholder grundlæggende oplysninger om luftfugtighed, materialernes fugtligevægtstilstand og beregning af fugttransport. Desuden giver den en gennemgang af, hvordan en række almindeligt anvendte bygningsdele kan udformes fugtteknisk korrekt. Anvisningen henvender sig både til projekterende, rådgivere og udførende. Det er hensigten, at læseren ved hjælp af anvisningen bliver i stand til også at bedømme andre konstruktioner end de viste, samt til at foreslå udbedring af konstaterede fugtskader.Anvisningen indeholder mange eksempler på udformning af konstruktionerne i kældre, krybekældre, terrændæk, ydervægge, vinduer og tage samt sammenbygning mellem disse.

  • - SBi-anvisning 265
    af Leon Buhl, Erik Brandt, Martin Morelli & mfl.
    198,95 kr.

    SBi-anvisning 265 omhandler generelle krav og anbefalinger til vådrum samt vand- og afløbsinstallationer i nybyggede småhuse. Vådrum kan være baderum, bryggers og andre rum, hvor der forventes påvirkning af vand eller høj relativ luftfugtighed. Løsningerne i anvisningen opfylder bestemmelserne i Bygningsreglement 2015 (BR15). Anvisningen indgår i en serie af SBi-anvisninger om småhuse. Småhuse omfatter fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse med lodret lejlighedsskel i indtil to etager samt eventuel kælder. Det omfatter også kæde- og rækkehuse, samt sommerhuse.̀Målgruppen for anvisningen er projekterende arkitekter, ingeniører samt udførende og tilsynsførende. Anvisningen kan desuden anvendes af den kommende bygningsejer og som lærebog ved byggetekniske uddannelser.

  • af Erik Brandt
    348,95 - 443,95 kr.

    SBi-anvisning 227 handler om forebyggelse af korrosion i vvs-installationer, der hvert år er årsag til omfattende og kostbare skader i byggeriet. Anvisningen indledes med en generel indføring i mekanismerne bag korrosion i vvs-installationer og kvalitetssikring af brugsvandet. Efterfølgende gennemgås korrosionsforhold og forholdsregler mod korrosion for forskellige installationstyper: Brugsvands- og afløbsinstallationer, anlæg til behandlet vand, centralvarmeanlæg, dampanlæg, fjernvarme- og fyringsanlæg samt solvarmeanlæg og kølesystemer. Også korrosionsforholdene udvendigt på rør i bygninger gennemgås med særligt fokus på rørinstallationer i svømmehaller.Anvisningen er ajourført i overensstemmelse med DS 432:2009 og DS 439:2009 og er rettet mod byggeriets projekterende og rådgivende parter, vvs-installatører samt studerende.

  • - Installationsdele og anlæg
    af Leon Buhl, Erik Brandt & Carsten Monrad
    449,95 kr.

    Denne anvisning er en del af SBi´s anvisningsserie om vandinstallationer og gør rede for valg og anvendelse af rør, armaturer, installationsgenstande og anlæg. Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 234 og 235. Indtil 2005 udgjorde vandnormen det lovmæssige grundlag for vandinstallationer. Nu skal vandinstallationer udføres, så de opfylder de krav, som er anført i Bygningsreglement 2010. Hensigten med SBi's anvisningsserie om vandinstallationer er at beskrive, hvordan disse kan udføres i praksis i overensstemmelse med bygningsregle-mentets krav. Anvisningerne er udarbejdet til brug sammen med DS 439:2009, Norm for vandinstallationer.

  • af Leon Buhl, Erik Brandt & Carsten Monrad
    273,95 kr.

    SBi-anvisning 236 er en del af SBi´s anvisningsserie om vandinstallationer og gør rede for valg og anvendelse af rør, armaturer, installationsgenstande og anlæg. Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 234, Vandinstallationer – funktion og tilrettelæggelse og SBi-anvisning 235, Vandinstallationer – dimensionering.Indtil 2005 udgjorde vandnormen det lovmæssige grundlag for vandinstallationer. Nu skal vandinstallationer udføres, så de opfylder de krav, som er anført i Bygningsreglement 2010.Hensigten med SBi's anvisningsserie om vandinstallationer er at beskrive, hvordan disse kan udføres i praksis i overensstemmelse med bygningsregle-mentets krav. Anvisningerne er udarbejdet til brug sammen med DS 439:2009, Norm for vandinstallationer.

  • af Leon Buhl, Erik Brandt & Carsten Monrad
    228,95 - 399,94 kr.

    SBii-anvisning 235 er en del af SBi´s anvisningsserie om vandinstallationer og behandler dimensionering af vandinstallationer. Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 234, Vandinstallationer – generelle forhold og SBi-anvisning 236, Vandinstallationer – rør og anlæg. Indtil 2005 udgjorde vandnormen det lovmæssige grundlag for vandinstallationer. Nu skal vandinstallationer udføres, så de opfylder de krav, som er anført i Bygningsreglement 2010. Hensigten med SBi's anvisningsserie om vandinstallationer er at beskrive, hvordan disse kan udføres i praksis, så de opfylder bygningsreglementets krav. Anvisningerne er udarbejdet til brug sammen med DS 439, Norm for vandinstallationer.

  • - SBi-anvisning 267
    af Erik Brandt, Eva B. Møller & Erik S. Pedersen
    248,95 kr.

    SBi-anvisning 267 omhandler generelle krav og anbefalinger til klimaskærmen for nybyggede småhuse i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2015 (BR15). Anvisningen viser eksempler på udformning af konstruktioner mod jord (terrændæk, krybekælderdæk samt kælderydervægge og -gulv), ydervægge og tag samt vinduer og yderdøre. Desuden behandles fundamenter og dræning. Anvisningen indgår i en serie af SBi-anvisninger om småhuse.Småhuse omfatter fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse med lodret lejlighedsskel i indtil to etager samt eventuel kælder. Det omfatter også kæde- og rækkehuse samt sommerhuse.Anvisningen henvender sig til projekterende arkitekter og ingeniører samt tilsynsførende og bygningshåndværkere. Anvisningen kan desuden anvendes af bygningsejere og som lærebog ved byggetekniske uddannelser.

  • af Leon Buhl, Erik Brandt & Carsten Monrad
    298,95 - 449,95 kr.

    Denne SBi-anvisning 234 er en del af SBi´s anvisningsserie om vandinstallationer og behandler de generelle forhold ved vandinstallationer, herunder projektering, kvalitetssikring samt drift og vedligehold. Desuden redegør anvisningen for de generelle forhold vedrørende isolering, forebyggelse af skader og støjgener samt måling af vandforbrug. Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 235, Vandinstallationer – dimensionering og SBi-anvisning 236, Vandinstallationer – installationsdele og anlæg. Indtil 2005 udgjorde vandnormen det lovmæssige grundlag for vandinstallationer. Nu skal vandinstallationer udføres så de opfylder de krav, som er anført i Bygningsreglement 2010. Hensigten med SBi's anvisningsserie om vandinstallationer er at beskrive, hvordan disse kan udføres i praksis, så de opfylder bygningsreglementets krav. Anvisningerne er udarbejdet til brug sammen med DS 439:2009, Norm for vandinstallationer.

  • - Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen & Martin Morelli
    674,95 kr.

    SBI-anvisning 273 handler om generelle krav og anbefalinger til tage og tagdækninger i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2018 (BR18).Anvisningen behandler generelle retningslinjer uafhængigt af bygningstype og anvendelse. Anvisningen omhandler alle emner med tilknytning til tage, fx fugttekniske forhold, ventilation, brand, energi og lyd. Nogle af emnerne er kun behandlet overordnet. Anvisningen er rettet mod både nybyggeri og renovering, herunder efterisolering af tage

  • - Teori, beregning og undersøgelse
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen, Martin Morelli, mfl.
    404,95 kr.

    Denne anvisning har til formål at reducere det store antal af omfattende og kostbare skader ved at gøre vores bygninger mere fugtsikre – både ved nybyggeri og renovering.Anvisningen indeholder grundlæggende oplysninger om luftfugtighed, materialernes fugtligevægtstilstand og beregning af fugttransport. Det er hensigten, at læseren ved hjælp af anvisningen bliver i stand til også at bedømme fugtforholdene i bygningsdele og konstruktioner, også andre end de viste, samt til at foreslå udbedring af konstaterede fugtskader.Anvisningen henvender sig både til projekterende, rådgivere og udførende.

  • - Projektering og udførelse
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen, Martin Morelli, mfl.
    411,95 kr.

    Denne anvisning har til formål at reducere de mange omfattende og kostbare skader, der opstår hvert år som følge af uhensigtsmæssige forhold under projektering og udførelse. Anvisningen skal medvirke til at gøre vore bygninger mere fugtsikre – både ved nybyggeri og ved renovering af eksisterende bygninger.Anvisningen giver værktøjer til brug ved planlægning, projektering og udførelse, og den henviser specifikt til et værktøj til beregning af de økonomiske konsekvenser af at anvende overdækninger af forskellige typer i byggefasen.Anvisningen gennemgår også forhold i forbindelse med et- og fem-årsgennemgang og udbedring. Der vises en række eksempler på, hvordan opgaver kan gribes an både ved planlægning, projektering og udførelse.Anvisningen er udformet, så den kan være en hjælp til både projekterende og udførende.

  • - 4 eksempler på procesbeskrivelser
    af Erik Brandt, Claus Nielsen, Martin Morelli & mfl.
    408,95 kr.

    SBi-anvisning 275 beskriver arbejdsgange og processer ved udførelse af vådrum.Bogen er et supplement til SBi-anvisning 252 om vådrum og er skrevet først og fremmest til studerende på erhvervsuddannelserne, men kan også anvendes af rådgivere og udførende.Udførelse af badeværelser kræver altid medvirken af flere fag, fx murer, tømrer, vvs, el og maler. Ofte er det nødvendigt, at håndværkerne kommer flere gange, fordi arbejdsprocesserne ikke kan udføres lige efter hinanden. Eksempelvis kan mureren ved et nybyggeri opføre vægge af letbeton, men han kan ikke vådrumssikre dem før vvs- og elarbejdet i væggene er udført.Styr på grænsefladerneAnvisningen beskriver, hvordan vådrum kan udføres i praksis. Der er lagt særlig vægt på, at beskrive grænsefladerne mellem håndværksfagene, da det ofte er her, der kan opstå tvivl om, hvem der har ansvaret for hvad. Dermed tager anvisningen fat i et område, som i mange år har udgjort et betydeligt problem i byggebranchen.

  • - Bygningsdele
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen, Martin Morelli, mfl.
    428,95 kr.

    Det er håbet, at anvisningen om udformning af bygningsdele kan reducere det store antal af omfattende og kostbare skader, der opstår hvert år som følge af forkert udformede bygningsdele. Anvisningen skal medvirke til at gøre vore bygninger mere fugtsikre – både ved nybyggeri og ved renovering af eksisterende bygninger. Anvisningen er udformet, så den kan være en hjælp til både projekterende og udførende.Anvisningen omtaler forudsætningerne for korrekt udførelse af en række bygningsdele og indeholder desuden mange eksempler på udformning af konstruktionerne i kældre, krybekældre, terrændæk, gulve, ydervægge, vinduer og tage samt sammenbygning mellem disse.Denne anvisning er udvidet med en mere dybdegående behandling af, hvordan bygningsdele kan renoveres, og desuden er der tilføjet et antal tjeklister til brug ved projektering og udførelse.

  • - 4 eksempler på procesbeskrivelser
    af Erik Brandt & Martin Morelli
    548,95 kr.

    Badeværelser udsættes for vand- og fugtpåvirkning og indeholder desuden mange tekniske installationer. Arbejde med vådrum kræver derfor rådgivere og håndværkere med kendskab til de mange regler og krav, der er til bl.a. byggematerialer, udformning, konstruktion og udførelse.SBi-anvisning 275 beskriver, hvordan vådrum kan udføres i praksis. Der er lagt særlig vægt på at beskrive grænsefladerne mellem håndværksfagene, da det ofte er her, der kan opstå tvivl om, hvem der har ansvaret for hvad. Dermed tager anvisningen fat i et område, som i mange år har udgjort et betydeligt problem i byggebranchen.Anvisningen er opbygget med 4 eksempler, som dækker typiske konstruktioner i vådrum for enfamiliehuse og etageboliger.Anvisningen henvender sig til studerende på erhvervsuddannelserne, men kan også anvendes af rådgivere og udførende.

  • - Projektering og udførelse
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen & Tessa Kvist Hansen
    433,95 kr.

    Anvisning 278 har til formål at reducere de mange omfattende og kostbare skader, der opstår hvert år som følge af uhensigtsmæssige forhold under projektering og udførelse. Anvisningen skal medvirke til at gøre vore bygninger mere fugtsikre – både ved nybyggeri og ved renovering af eksisterende bygninger. Anvisningen giver værktøjer til brug ved planlægning, projektering og udførelse, og den henviser specifikt til et værktøj til beregning af de økonomiske konsekvenser af at anvende overdækninger af forskellige typer i byggefasen. Anvisningen gennemgår også forhold i forbindelse med et- og fem-årsgennemgang og udbedring. Der vises en række eksempler på, hvordan opgaver kan gribes an både ved planlægning, projektering og udførelse. Anvisningen er udformet, så den kan være en hjælp til både projekterende og udførende.

  • - Teori, beregning og undersøgelse
    af Erik Brandt & Martin Morelli
    404,95 kr.

    ​Anvisning 277 har til formål at reducere det store antal af omfattende og kostbare skader ved at gøre vores bygninger mere fugtsikre – både ved nybyggeri og renovering.Anvisningen indeholder grundlæggende oplysninger om luftfugtighed, materialernes fugtligevægtstilstand og beregning af fugttransport. Det er hensigten, at læseren ved hjælp af anvisningen bliver i stand til også at bedømme fugtforholdene i bygningsdele og konstruktioner, også andre end de viste, samt til at foreslå udbedring af konstaterede fugtskader.Anvisningen henvender sig både til projekterende, rådgivere og udførende.

  • - Projektering og udførelse
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen, Martin Morelli, mfl.
    448,95 kr.

  • - Teori, beregning og undersøgelse
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen, Martin Morelli, mfl.
    438,95 kr.

  • - Bygningsdele
    af Erik Brandt & Tommy Bunch-Nielsen
    449,95 kr.

    Anvisningen om udformning af bygningsdele kan reducere det store antal af omfattende og kostbare skader, der opstår hvert år som følge af forkert udformede bygningsdele. Anvisningen skal medvirke til at gøre vore bygninger mere fugtsikre – både ved nybyggeri og ved renovering af eksisterende bygninger. Anvisningen er udformet, så den kan være en hjælp til både projekterende og udførende.

  • - 4 eksempler på procesbeskrivelser
    af Erik Brandt & Martin Morelli
    368,95 kr.

    SBi-anvisning 275 beskriver arbejdsgange og processer ved udførelse af vådrum.Bogen er et supplement til SBi-anvisning 252 om vådrum og er skrevet først og fremmest til studerende på erhvervsuddannelserne, men kan også anvendes af rådgivere og udførende.Udførelse af badeværelser kræver altid medvirken af flere fag, fx murer, tømrer, vvs, el og maler. Ofte er det nødvendigt, at håndværkerne kommer flere gange, fordi arbejdsprocesserne ikke kan udføres lige efter hinanden. Eksempelvis kan mureren ved et nybyggeri opføre vægge af letbeton, men han kan ikke vådrumssikre dem før vvs- og elarbejdet i væggene er udført.Styr på grænsefladerneAnvisningen beskriver, hvordan vådrum kan udføres i praksis. Der er lagt særlig vægt på, at beskrive grænsefladerne mellem håndværksfagene, da det ofte er her, der kan opstå tvivl om, hvem der har ansvaret for hvad. Dermed tager anvisningen fat i et område, som i mange år har udgjort et betydeligt problem i byggebranchen.

  • - Materialer, opbygning, egenskaber, detaljer
    af Erik Brandt, Tommy Bunch-Nielsen & Martin Morelli
    482,95 kr.

    SBi-anvisning 273 omhandler generelle krav og anbefalinger til tage og tagdækninger i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2018 (BR18).Anvisningen behandler generelle retningslinjer uafhængigt af bygningstype og anvendelse. Anvisningen omhandler alle emner med tilknytning til tage, fx fugttekniske forhold, ventilation, brand, energi og lyd. Nogle af emnerne er kun behandlet overordnet.Anvisningen er rettet mod både nybyggeri og renovering, herunder efterisolering af tage.