De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Christian Stenbak Larsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 10%
    af Søren Tange Kristensen, Brian Benjamin Hansen, Bodil Just Christensen, mfl.
    297,50 kr.

    Madsociologi er en grundbog, der præsenterer madområdets selvstændige teoretiske grundlag inden for sociologien.Bogen beskriver en række madsociologiske teorier og problemstillinger og viser, hvordan disse kan bruges i praksis i analyser af mad og forbrug. Det er bogens formål at gøre denne viden håndterbar og anvendelig for kommende mad- og sundhedsprofessionelle.Bogen bygger på nyere forskning inden for madområdet og har således et videnskabeligt grundlag med udgangspunkt i forskning både nationalt og internationalt.Bogen henvender sig til professionsbachelorer, der studerer fag inden for ernæring og sundhed, men fagprofessionelle med interesse for området vil også have stor glæde af bogen.

  • af Anne Marie Beck, Jens Kofod, Christian Mølgaard, mfl.
    386,95 kr.

    Fra det øjeblik vi bliver født gennemgår vi som mennesker en kontinuerlig udvikling og ældning. Disse fysiologiske forandringer er en hel naturlig del af livscyklussen, og de har stor betydning for vores ernæringsmæssige behov. Kosten spiller således en central rolle for udvikling og sundhed gennem hele livet.Hensigten med denne bog er at give en grundlæggende indføring i livscyklusernæring med udgangspunkt i både national og international forskning samt gældende anbefalinger.Bogen er i høj grad tænkt som grundbog på uddannelsen til Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, men den kan også være relevant på diplomuddannelser indenfor ernæring og sundhed samt på uddannelser, hvor der undervises i ernæring til forskellige målgrupper.

  • Spar 12%
    af Michael Hviid Jacobsen, Heine Andersen, Lars Bo Kaspersen, mfl.
    718,95 kr.

    Gennemrevideret og opdateret udgave af denne lærebogsklassiker, blandt andet med nye kapitler om Zygmunt Bauman og Ulrich Beck. Alle bibliografier er ajourført.

  • Spar 11%
    af Mickey Gjerris, Ulrik Becker Nissen, Steen Brock, mfl.
    339,90 kr.

    Fødevareetik er en grundbog, der beskriver fødevarer, mad og måltider i et etisk perspektiv. De etiske spørgsmål diskuteres i dag ikke kun i forbindelse med madindkøb, madlavning, omkring bordet og i medierne. Også forskerne har taget området til sig. I denne bog præsenterer førende danske forskere deres arbejde med etikken i relation til maden, måltidet og fødevarerne.Bogen består af tre dele. I første del er det enkelte menneske i centrum. Her behandles relationerne mellem kost, krop, sundhed, kostvejledning, religion, etisk forbrug og fødevaresikkerhed. Anden del handler om sociale og samfundsmæssige relationer, hvor mad og fødevarer spiller en rolle, fx måltidsfællesskaber, virksomheders sociale ansvar og udviklingen af nye teknologier inden for fødevareproduktion. I del tre er det menneskets forhold til og ansvar for naturen og husdyrene, der undersøges. Del tre afsluttes med et bud på en model i flere trin, der kan anvendes til behandling af etiske spørgsmål.Fødevareetik henvender sig til studerende ved videregående uddannelser, der beskæftiger sig med etikken omkring fødevarer, mad og måltider. Bogen er bredt introducerende og dækker en bred vifte af aktuelle emner, så andre med interesse for området kan også med fordel begynde her.

  • af Michael Hviid Jacobsen, Svend Brinkmann, Inge Kryger Pedersen, mfl.
    503,95 kr.

    Kultur er et mangfoldigt begreb og dækker vidt forskellige ting som kunstgenstande, sociale omgangsformer og forskellige landes karaktertræk. Samtidig er kultur et uomgængeligt begreb i samfundsvidenskaben, hvor kultur kan forklare mange sociale fænomener.Denne bog giver en bred introduktion til kultursociologi og kulturens betydning for det sociale liv under tre temaer:- Kulturbegrebet i teori og praksis- Kultur som samfundsindretning- Kultur, sundhed og det hele livBogen er redigeret af Michael Hviid Jacobsen, professor på AAU, og Pernille Tanggaard Andersen, lektor på SDU, og rummer bidrag fra sociologer i Danmark, Norge, Sverige og England.