De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Christian Gamborg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 17%
    - Natur, mennesker, dyr og drab
    af Mickey Gjerris, Sune Borkfelt, Jes Lynning Harfeld, mfl.
    206,95 kr.

    For mange er jagt noget af det mest naturlige, et menneske kan foretage sig. Jagt er at vende tilbage til urtilstanden. At blive et oprindeligt menneske i tættere kontakt med naturen – både vores egen og den, som vi lever af og med, men sjældent i.For andre er jagten drab på uskyldige væsener og en tilbagevenden til en unødigt grusom måde at skaffe sig føden på. Jagt er årsag til indædte diskussioner om værdier, dyr og natursyn.Denne bog forsøger at kaste lys over fænomenet jagt. Hvad skyldes den store interesse for at tage på jagt? Hvilke former for jagt findes der? Hvordan har jagten ændret sig gennem historien? Hvad sker der, når vi dræber dyret? Er der forskel på inuittens hvaldrab og byboerens drab af fasanen? Hvad betyder jagtens ritualer og sprog for forståelsen af den? Hvilken opfattelse af mænd, kvinder, dyr og natur udtrykker jagten? Hvilke værdier er det, som jagten understøtter og udfordrer?

  • - - landbrug, mad og bæredygtighed
    af Mickey Gjerris, Trine Krebs, Erik Kristensen, mfl.
    268,95 kr.

    Økologi – landbrug, mad og bæredygtighed præsenterer og diskuterer økologien som begreb og som faglig praksis. Bogen er blevet til ud fra et ønske om at ruste professionelle madaktører til at arbejde kvalificeret med økologi, men kan også være relevant for studerende på videregående uddannelser, elever på landbrugsskolerne eller generelt for dem, der ønsker at blive klogere på begrebet. Økologi og holdninger til økologi møder vi alle i vores hverdag, og det er bydende nødvendigt, at så mange som muligt klædes på til at deltage i og præge debatten.Bogen er opdelt i tre dele: Det økologiske landbrug Det økologiske køkken Økologi i samfundsmæssigt perspektivDe mange forfattere er med hver deres faglighed inddraget for at belyse temaer såsom biodiversitet, etiske dilemmaer, omlægning til økologisk køkken, sundhedsbegrebet og smag.